reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cara, nie chcę tu rozstrząsać pewnych spraw,ale zapewniam Cię, że swoimi przeżyciami mogłabym kilka osób obdarować. A mimo to potrafię się śmiać z przeszłości i uśmiechać na myśl o tym co jeszcze może mnie spotkać. Więc nos do góry,nie patrz wstecz i nastaw się pozytywnie

A to witam w klubie ;)... najgorszemu wrogowi nie zycze tego co przeszlismy z Adasiem ;-/... Los jest okrutny...

Maly w nocy zerwal sie tylko raz z krzykiem... A tak to spal do 7 ;)...

No i mam dla was pozdrowienia od Marty1981 :-) prawdopodobnie wpadnie dzisiaj :-)

reklama
hej wam

Pozdraiwam was goraco,wsyztskie tutaj piszace laseckzi ammuśki:)

Ja w domus eidze,,Matusw peckolu,,
pogoda nawet sie poprawia,,buźkaaa

Cara, myślałam, że już się nie wypowiem, ale po prostu nie mogę... Ozkane Ci pisze, że wiele przeszła w życiu, ale mimo to potrafi się uśmiechać, śmiać, itd. A Ty na to, że witasz w klubie i że los jest okrutny... DZIEWCZYNO, WEŹ SIĘ W KOŃCU W GARŚĆ :tak:. Użalanie się nad sobą nic Ci nie da, a z czasem stanie się dla innych wręcz irytujące. Zapomnij o ojcu Adasia, skup się teraz na sobie i dziecku.
Pamiętaj, nie Ty jedna masz ciężko, nie Tobie jednej życie dało w kość. Ale przychodzi czas, że trzeba przestać się oglądać za siebie i zacząć się cieszyć tym co się ma. I czasem się uśmiechać, pisać coś wesołego, a nie tylko narzekać :jak mi źle... ???

Kurcze narazie nie moge wyjsc bo maly spi :-) Musimy sie narazie na necie zaspokoic kawusia :-)
images

reklama
Do góry