reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

img.php

Sewus - W Dniu Waszego Swieta zycze Wam Wytrwalosci i Boskiej Cierpliwosi i przede wszystkim Milosci.

reklama
Witajcie kochane, po dlugiej przerwie :-)...
Wakacje sie skonczyly, moja mama do racy wraca (nauczycielka) wiec juz nikt nie bedzie mnie wyganial od komputera (oprocz malego :) )

Dziewczynki! Jeszcze raz dziekuje za zyczenia :tak:

A my dzis w ramach roczniczy i pieknej pogody ;-) pojechalismy sobie do Safari Parku. Spedzilismy tam caly dzien, Jedrek wniebowziety, my tez :tak: Chlopaki tak sie wymeczyli, ze zamiast teraz swietowac rocznice, to ja przy kompie, a maz w drugim pokoju chrapie :baffled: ale co tam odbijemy sobie jutro ;-)

Dobranoc!

Sewa spóźnione życzonka ode mnie.

Róże są piękne, bo kwiaty mają., Lecz są nietrwałe bo, przekwitają. A Wasza miłość niech się rozwija, Niech trwa na wieki i nie przemija.
img.php

Witam sie niedzielnie :tak:
Moi faceci pojechali do sklepu :tak: a ja wskakuje zobaczyc co u Was..... a tu cisza :-(

aneta dziekuje za zyczenia :tak:

Milej niedzieli Wam zycze :tak:

reklama
Witam niedzielnie ile tu czytania :szok: pozapominalam co komu napisac chyba znow z kartka bede tu siedziec jak kiedys hehehehe
Aga zdrowka i dobrego nastawienia zycze
Sewus wszystkiego naj naj ale okraglo wam stuknelo :-)
I dalej juz nie wiem co napisac ......:-/

Do góry