reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

img.php

Sewus - W Dniu Waszego Swieta zycze Wam Wytrwalosci i Boskiej Cierpliwosi i przede wszystkim Milosci.

reklama
Witajcie kochane, po dlugiej przerwie :-)...
Wakacje sie skonczyly, moja mama do racy wraca (nauczycielka) wiec juz nikt nie bedzie mnie wyganial od komputera (oprocz malego :) )

Dziewczynki! Jeszcze raz dziekuje za zyczenia :tak:

A my dzis w ramach roczniczy i pieknej pogody ;-) pojechalismy sobie do Safari Parku. Spedzilismy tam caly dzien, Jedrek wniebowziety, my tez :tak: Chlopaki tak sie wymeczyli, ze zamiast teraz swietowac rocznice, to ja przy kompie, a maz w drugim pokoju chrapie :baffled: ale co tam odbijemy sobie jutro ;-)

Dobranoc!

Sewa spóźnione życzonka ode mnie.

Róże są piękne, bo kwiaty mają., Lecz są nietrwałe bo, przekwitają. A Wasza miłość niech się rozwija, Niech trwa na wieki i nie przemija.
img.php

Witam sie niedzielnie :tak:
Moi faceci pojechali do sklepu :tak: a ja wskakuje zobaczyc co u Was..... a tu cisza :-(

aneta dziekuje za zyczenia :tak:

Milej niedzieli Wam zycze :tak:

reklama
Witam niedzielnie ile tu czytania :szok: pozapominalam co komu napisac chyba znow z kartka bede tu siedziec jak kiedys hehehehe
Aga zdrowka i dobrego nastawienia zycze
Sewus wszystkiego naj naj ale okraglo wam stuknelo :-)
I dalej juz nie wiem co napisac ......:-/

Do góry