reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Syn ma 13 lat i powiedziałam mu ża mam guza i go wycieli,nie wie że odcieli mi pierś i moim zdaniem tak jest dobrze.Dwa lata temu moja mama zmarła na raka i nie chciałam żeby syn sobie kojarzył moją chorobę ze śmiercią.Córka za miesiąc skończy 2 lata więc jest jeszcze za mała na opowieści o mojej chorobie

reklama
witam drogie mamy :-) długo mnie nie było z powodu choroby :-:)tak:i mam nadzieje że znowu będe mogła być z wami:tak:
witaj:tak:trzymam kciuki żeby wszystko w ramach możliwości wróciło do normalności a zdrówko szybko powracało:tak::-)

ciiiiisowinka znów widzę na topie :-D i jakieś penisy mi przeleciały koło oka no no :-p:laugh2::-D:-D
samo gęste:rofl2::-D

Madzka oj ty niedobra, ty!!!
Zapomniałaś o syneczku, nu, nu..Byde musiała Cię z odemknąc;-);-)
oł noł Bodzia tylko mnie odmykaj:no::no: ja się przyznaję już do wszystkiego:-p:-D

madźka-Ja coś przeczuwałam.
:dry::-D:-D:rofl2:

Dzięki on specjalnie dla Madzi:laugh2:
dziekuję słoneczko :happy::happy: cudna jesteś w tym avatarku:tak:;-)

Aga zdrówka życzę i trzymam kciuki by wszystko było po Twojej myśli :tak:

zgadzam sie co do Bodzinkowego wizaż jakoś nam Dziewuszka rozkwita na oczach:tak: :-p:-D:-D:-D

Mężuś śpi więc piszę pościka i spadam:sorry2::confused:
Kasiu
nie martw się Stasiu też na pewno niedługo "zaprzyjaźni "się z nocniczkiem:tak::tak::tak:
Bodzia kciuki za Karolka już zaciśnięte za pomyśle odpieluchowanie:tak::tak::tak::-)
Aga2aga zdróweczka życze:tak::tak::-):-)
Madźka no nie ładnie nie przyznawać sie tyle czasu że dwójkę dzieci masz:dry::confused::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p
Wątek policystyczny też na szybko przeczytałam i jestem w szoku jak można być tak pustym:szok::crazy: ona w ogóle nie rozumie co się do niej piszę:baffled:

Dobranoc

reklama
Witam nocnie. Jednak do Was zagladam... nie moglam tak bez dobranoc isc spac :tak:
Zakupy zaliczam do udanych choc padnieta jestem nieziemsko :-( kupilam sobie przy okazji kurteczke, u nas to bylaby na jesien a tu to w niej i w zimie bede biegala. Taka troche nie w moim stylu, ale zaczarowala mnie i musialam ja kupic ;-)

aga zdrowka zycze :tak: i mysl pozytywnie... bo to polowa sukcesu w walce z taka choroba :tak: druga polowa sukcesu juz jest :tak::tak:

Bodzinka cudny avatarek :tak:

Madzka co jeszcze przed nami ukrywasz :confused: prosze tu jak na spowiedzi :sorry2:

No i nie wiem co wiecej mialam pisac :zawstydzona/y:

Dobrej nocy Wam zycze!

Do góry