Syn ma 13 lat i powiedziałam mu ża mam guza i go wycieli,nie wie że odcieli mi pierś i moim zdaniem tak jest dobrze.Dwa lata temu moja mama zmarła na raka i nie chciałam żeby syn sobie kojarzył moją chorobę ze śmiercią.Córka za miesiąc skończy 2 lata więc jest jeszcze za mała na opowieści o mojej chorobie
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Życzę wytrwałości w walce i leczeniu. Będzie dobrze :-).Co do choroby to mam raka i jestem teraz 4 tygodnie po amputacji piersi i węzłow i czeka mnie dalsze leczenie
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Bodzia cudny avatarek
Bodzia cudny avatarek
Dzięki on specjalnie dla Madzi
witajtrzymam kciuki żeby wszystko w ramach możliwości wróciło do normalności a zdrówko szybko powracało:-)witam drogie mamy :-) długo mnie nie było z powodu choroby :-tak:i mam nadzieje że znowu będe mogła być z wami
samo gęste
ciiiiisowinka znów widzę na topie i jakieś penisy mi przeleciały koło oka no no
oł noł Bodzia tylko mnie odmykaj ja się przyznaję już do wszystkiegoMadzka oj ty niedobra, ty!!!
Zapomniałaś o syneczku, nu, nu..Byde musiała Cię z odemknąc;-);-)
madźka-Ja coś przeczuwałam.
dziekuję słoneczko cudna jesteś w tym avatarku;-)Dzięki on specjalnie dla Madzi
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzieci śpią, męż na mecz apaczy więc wreszcie udało mi się do was dopchac
Mężuś śpi więc piszę pościka i spadam
Kasiu nie martw się Stasiu też na pewno niedługo "zaprzyjaźni "się z nocniczkiem
Bodzia kciuki za Karolka już zaciśnięte za pomyśle odpieluchowanie:-)
Aga2aga zdróweczka życze:-):-)
Madźka no nie ładnie nie przyznawać sie tyle czasu że dwójkę dzieci masz
Wątek policystyczny też na szybko przeczytałam i jestem w szoku jak można być tak pustym ona w ogóle nie rozumie co się do niej piszę
Dobranoc
Kasiu nie martw się Stasiu też na pewno niedługo "zaprzyjaźni "się z nocniczkiem
Bodzia kciuki za Karolka już zaciśnięte za pomyśle odpieluchowanie:-)
Aga2aga zdróweczka życze:-):-)
Madźka no nie ładnie nie przyznawać sie tyle czasu że dwójkę dzieci masz
Wątek policystyczny też na szybko przeczytałam i jestem w szoku jak można być tak pustym ona w ogóle nie rozumie co się do niej piszę
Dobranoc
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Witam nocnie. Jednak do Was zagladam... nie moglam tak bez dobranoc isc spac
Zakupy zaliczam do udanych choc padnieta jestem nieziemsko :-( kupilam sobie przy okazji kurteczke, u nas to bylaby na jesien a tu to w niej i w zimie bede biegala. Taka troche nie w moim stylu, ale zaczarowala mnie i musialam ja kupic ;-)
aga zdrowka zycze i mysl pozytywnie... bo to polowa sukcesu w walce z taka choroba druga polowa sukcesu juz jest
Bodzinka cudny avatarek
Madzka co jeszcze przed nami ukrywasz prosze tu jak na spowiedzi
No i nie wiem co wiecej mialam pisac
Dobrej nocy Wam zycze!
Zakupy zaliczam do udanych choc padnieta jestem nieziemsko :-( kupilam sobie przy okazji kurteczke, u nas to bylaby na jesien a tu to w niej i w zimie bede biegala. Taka troche nie w moim stylu, ale zaczarowala mnie i musialam ja kupic ;-)
aga zdrowka zycze i mysl pozytywnie... bo to polowa sukcesu w walce z taka choroba druga polowa sukcesu juz jest
Bodzinka cudny avatarek
Madzka co jeszcze przed nami ukrywasz prosze tu jak na spowiedzi
No i nie wiem co wiecej mialam pisac
Dobrej nocy Wam zycze!
Podziel się: