reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici dziekuje za zyczenia :tak::tak::tak:

Bodzinka raz na jakis czas takie jedzonko jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :tak: smacznego :tak:

A ja zdycham z nudow, pogoda do bani, pada deszcz i jest bleee.
Maz bawi sie z Jedrkiem, a ja bidulka nie wiem co mam ze soba poczac ;-)

reklama
Witajcie, wlaśnie wróciliśmy 2 godzinki temu. Oj jak miło was czytać. Dzieciaczki wykąpane, nakarmione, smacznie zasnęły a ja z karmi wskoczyłam do pachnącej wanny, którą przygotował mój maŁż w ramach przeprosin bo się pokłóciliśmy od razu po powrocie. Raczej ze zmęczenia puściły nam nerwy:-)

Przede wszystkim Sewa wszystkiego NAJ, prezencik jeszcze dziś wrzucę ci jakiś.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie koffane:-)
Uff bardzo intensywny weekendzik za mną:sorry2:W sobotę urodzinki teścia a dziś wizyta w zoo. Zmęczona jestem i nogi mnie bolą:baffled: No i jeszcze trzeba małego do peckola naszykowac:sorry2: Na dziś się pożegnam ale jutro sobie odbiję:-p
Sewuś:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

kerry, sikoreczka Wam tez bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia :tak:

A ja jeszcze krece sie po bb i popijam winko.... zaczyna mi sie rozkosznie krecic w glowie ;-);-);-) zaraz udam sie w objecia meza.... a moze predzej w objecia Morfeusza :tak:

Spokojnej nocki zycze :tak:

Dziendoberek z rana :-)Wyspalam sie jak nie wiem :-)
Pogoda zapowiada sie ladna to pewnie wybyjemy z domku no i jakies zakupki trzeba zrobic.Milego dzionka

Dzień dobry,
Na początek kawusia.
Sikoreczka intensywny weekend,przynajmniej nie wiało nudą
Kerry fajnie, że już jesteś. A co do kłótni to pewnie już poszła w niepamięć
Miłego dnia kobitki

Witam!!!
sikoreczka-Po takim weekendzie to pewnie jeszcze odpoczywasz

kerry
-witam po przerwie

ozkane-dzień dobry.kawusie ależ owszem

vici-U mnie też słoneczko za oknem aż chce się wstać i żyć.

Na razie spadam jskieś pożądne PPD zrobić bo po niedzieli to zawsze sajgon w domu.:tak:

Ozkane ja juz dawno po kawce :yes:ponad godzine ;-)
Aneta w sypialni nie mamy okien(jeszcze) bo zostaly w jadalni;-) wiec dopiero jak wstaje to widze co za oknem.A juz po spacerku jestem i nawet cieplo jest a niby tylko 12 stopni bylo.
Sikoreczka wypoczywaj teraz :-)
Kerry nie ma to jak klutnie ze zmeczenia,dobrze ze niegrozne

Witojta kobitki:-)u nas też słoneczko od rana samego liże szyby:tak:i jako że poniedziałek to mus PPD. Nawet mnie synek od rana zachęcił bo powywlekał wszystkie nawilzane chusteczki po całym łóżeczki i okolicach:sorry2::angry:idę śniadanko robić dla strszego dziecka;-):-p

Miłego dnia

reklama
Dzień Dobry koffane
A ja juz PPD odstawiłam, na obiad w planach kartoszki z maślanką i jajkiem sadzonym mniammmmmmm

Do góry