reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici dziekuje za zyczenia :tak::tak::tak:

Bodzinka raz na jakis czas takie jedzonko jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :tak: smacznego :tak:

A ja zdycham z nudow, pogoda do bani, pada deszcz i jest bleee.
Maz bawi sie z Jedrkiem, a ja bidulka nie wiem co mam ze soba poczac ;-)

reklama
Witajcie, wlaśnie wróciliśmy 2 godzinki temu. Oj jak miło was czytać. Dzieciaczki wykąpane, nakarmione, smacznie zasnęły a ja z karmi wskoczyłam do pachnącej wanny, którą przygotował mój maŁż w ramach przeprosin bo się pokłóciliśmy od razu po powrocie. Raczej ze zmęczenia puściły nam nerwy:-)

Przede wszystkim Sewa wszystkiego NAJ, prezencik jeszcze dziś wrzucę ci jakiś.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie koffane:-)
Uff bardzo intensywny weekendzik za mną:sorry2:W sobotę urodzinki teścia a dziś wizyta w zoo. Zmęczona jestem i nogi mnie bolą:baffled: No i jeszcze trzeba małego do peckola naszykowac:sorry2: Na dziś się pożegnam ale jutro sobie odbiję:-p
Sewuś:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

kerry, sikoreczka Wam tez bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia :tak:

A ja jeszcze krece sie po bb i popijam winko.... zaczyna mi sie rozkosznie krecic w glowie ;-);-);-) zaraz udam sie w objecia meza.... a moze predzej w objecia Morfeusza :tak:

Spokojnej nocki zycze :tak:

Dziendoberek z rana :-)Wyspalam sie jak nie wiem :-)
Pogoda zapowiada sie ladna to pewnie wybyjemy z domku no i jakies zakupki trzeba zrobic.Milego dzionka

Dzień dobry,
Na początek kawusia.
Sikoreczka intensywny weekend,przynajmniej nie wiało nudą
Kerry fajnie, że już jesteś. A co do kłótni to pewnie już poszła w niepamięć
Miłego dnia kobitki

Witam!!!
sikoreczka-Po takim weekendzie to pewnie jeszcze odpoczywasz

kerry
-witam po przerwie

ozkane-dzień dobry.kawusie ależ owszem

vici-U mnie też słoneczko za oknem aż chce się wstać i żyć.

Na razie spadam jskieś pożądne PPD zrobić bo po niedzieli to zawsze sajgon w domu.:tak:

Ozkane ja juz dawno po kawce :yes:ponad godzine ;-)
Aneta w sypialni nie mamy okien(jeszcze) bo zostaly w jadalni;-) wiec dopiero jak wstaje to widze co za oknem.A juz po spacerku jestem i nawet cieplo jest a niby tylko 12 stopni bylo.
Sikoreczka wypoczywaj teraz :-)
Kerry nie ma to jak klutnie ze zmeczenia,dobrze ze niegrozne

Witojta kobitki:-)u nas też słoneczko od rana samego liże szyby:tak:i jako że poniedziałek to mus PPD. Nawet mnie synek od rana zachęcił bo powywlekał wszystkie nawilzane chusteczki po całym łóżeczki i okolicach:sorry2::angry:idę śniadanko robić dla strszego dziecka;-):-p

Miłego dnia

reklama
Dzień Dobry koffane
A ja juz PPD odstawiłam, na obiad w planach kartoszki z maślanką i jajkiem sadzonym mniammmmmmm

Do góry