reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja malutka ma już ponad rok ale za nic nie chce na nocniku siedzieć zaraz płacze,na razie dałam spokój spróbuję za jakiś czas.

sewa-U mnie trwało to chyba ze trzy dni jak moderator zaalarmował o moje wejście.Czekaj cierpliwie a zostanie ci to wynagrodzone.

Aneta, Sewa miłego spacerkowania
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia w sprawie nocnikowania.Jest to dla mnie zmora nocna. Każdy pyta zdziwiony To Ola jeszcze w pieluchy robi? Odpowiadam, że tak robi w pieluchy, ale za to sama sobie kanapki zrobić potrafi, a to zamyka im usta. Oczywiście to nie jest prawda z tymi kanapkami, ale na takie pytanie tylko głupia odpowiedź mi przychodzi:-):-):-):-)
A wzięło się to z powiedzenia mojej dawnej lekarz pediatry. Jak uprzedzała mnie, że Olcia moze być trochę opóźniona w stosunku do rówieśników ze względu na wsześniactwo. Powiedziala mi wtedy, że gdyby Olcia długo nie stawiala pierwszych kroczków i miałabym dosyć pytań wszystkich ciekawskich to żebym im powiedziała,że "Owszem nie umie jeszcze chodzić, ale potrafi latać":-D:-D:-D:-D I tego się trzymam do dziś.
Jednka okazało się, że Olcia samodzielnie chadzała jak miała 11 miesięcy, więc odpowiedź się nie przydała:-D:-D:-D:-D

Jagna jak mala chetnie siedzi na nocniku to sadzaj:yes:
Aneta przebralas na spiaco w koncu??
Ozkane pieknie zamykasz buzie ludziom to sie chwali:yes::yes:U mnie tez sie dziwili to mowilam,ze jestem wygodna i bedzie bez pieluchy jak sam bedzie chcial a nie na sile!!Oczywiscie byly slowa krytyki to im jeszcze dowalalam,ze ni mowi to byl dla nich :szok:A ja mialam ich w du....Zreszta Victor jest bardzo wysoki jak na swoj wiek i kazdy myslal,ze jest starszy a jak mowilam ile ma to zdebieli i koniec tematu:no::no:
Bo gadanie ludzi jest niestety najgorsze

reklama
Olcię też biorą za trzylatkę, a czasami cztero. Wyrosła nam Waży 16 kg i ma ok.96-98 cm.Dokładnie nie wiem, bo zawsze się wierci przy futrynie

Do góry