reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Weszłam przed chwilą do małej żeby zobaczyć czy jest przykryta a tam....smród zawiesisty że szok:szok::szok::szok:
Nie wiem teraz czy ją ruszyć i przebrać czy zostawić z tą kupą.Przyznam szczerze że mam pewne obawy bo ja się przebudzi to będzie nieciekawie.Chyba ją zostawię,ale na bank się odparzy bo ona ma bardzo wrażliwą skórę.

reklama
Dzieki bardzo za pochwaly.
Ozkane u nas sie zaczelo w zeszly poniedzialek,sam zaczol wolac.Tyle co prob oduczania bylo to juz nawet nie zlicze.A tu nagle.....w poniedzialek wstal i wyrywal sobie pampka i mowi si si to ja go na nocnik i tak juz poszlo.Niedziela byla dniem buntu ale przezylismy to jakos.A no i wpadkie tez sa ale to gora 1.Oki spadam teraz do potem
Gratuluje!!!
A co myślicie o sadzaniu na nocnik w wieku 8 miesięcy. Wiem kiedy mała robi kupkę i mam dość wycierania całej pupy i plecków.

Weszłam przed chwilą do małej żeby zobaczyć czy jest przykryta a tam....smród zawiesisty że szok:szok::szok::szok:
Nie wiem teraz czy ją ruszyć i przebrać czy zostawić z tą kupą.Przyznam szczerze że mam pewne obawy bo ja się przebudzi to będzie nieciekawie.Chyba ją zostawię,ale na bank się odparzy bo ona ma bardzo wrażliwą skórę.

Ojojoj ale Ci niunia prezent sprawila :sorry2:

jagna ja nie jestem zwolenniczka sadzania dziecka tak wczesnie na nocnik.... ale jak chcesz to mozesz probowac, zobaczysz co z tego wyjdzie :tak:

Jak dla mnie to trochę za wcześnie ale są różne szkoły
A kiedy zaczęłyście wysadzać?
Czasami Celinka, krzyczy eeee.., bo tak zawsze mówimy jak kupka idzie, i za chwile ją robi. Wygląda to tak jak by chciała powiedzieć "Kupka będzie za chwile"
ANETA ładnie córcia Cię urządziła, ja zazwyczaj wtedy nie budzę małej specjalnie, tylko zaczynam głośniej się zachowywać. Jak się obudzi to dobrze, a jak nie to trudno najwyraźniej jej ta kupka wcale nie przeszkadza.

reklama
Do góry