reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie babolki
Sewa gratulacje i życzenia z okazji jutrzejszej rocznicy i powodzenia w pieczeniu
Winka ja tez miałam sen związany z BB. Moze to faktycznie przez tego arbuza:-D:-D:-D:-D
Aneta tulaski dla Alusi
Vici kawkę już pewnie skończyłaś, a szkoda, bo chętnie bym dołączyła
Życzę Wam miłego dzionka i spadam rozwiesić pranie.

Jak tylko ciacho upieke to od razu sie pochwale bo to bedzie wyczyn nie z tej ziemi ;-):tak::-D

ozkane juz dzis dziekuje za zyczonka!

Bodzinka przetlumacz slubnemu, ze tak nie mozna, ze przy kompie to Ty siedzisz ;-) a on obiad robi :tak:

Ozkane nie tylko juz skonczylam ale nawet spacerek zaliczony :-)
Winka no to mialas sen ;-)
Agatulka powodzenie w szukaniu pracki i oby tescie sie wniesli
A i musze pochwalic mojego malego,na spacerze chcial siku znaczy zawolal.Robil przed wyjsciem i myslalam,ze zartuje a on naprawde podlal trawke :yes:Jestem dumna z Victorka bo sie przekonuje do sikania na krzaczki:-)Ale w pieluche tez cos zrobil heheh,pewnie sie zapomnial jak za Rozii latal

Vici my tez już po spacerku. Super, że Viktorek już taki "dorosły" jest, a mam na mysli siusianie. U Olci nadal to jest problem wielki

Vici my tez już po spacerku. Super, że Viktorek już taki "dorosły" jest, a mam na mysli siusianie. U Olci nadal to jest problem wielki

nie martw sie... ja tez myslalam, ze Jedrek bedzie nosil pampka do osiagniecia pelnoletnosci :szok::szok::szok: a on nagle z dnia na dzien kazal sobie pieluche zdjac i zaczal wolac siku. Wpadke na podloge mial 2 razy :tak:

Dzieki bardzo za pochwaly.
Ozkane u nas sie zaczelo w zeszly poniedzialek,sam zaczol wolac.Tyle co prob oduczania bylo to juz nawet nie zlicze.A tu nagle.....w poniedzialek wstal i wyrywal sobie pampka i mowi si si to ja go na nocnik i tak juz poszlo.Niedziela byla dniem buntu ale przezylismy to jakos.A no i wpadkie tez sa ale to gora 1.Oki spadam teraz do potem

reklama
u nas troszke sie nocnikowanie przerwało ale jutro mąz musi nocnik przywieśc bo na przyczepie jest hehehhe
i zaczynami nocnikowanie częśc dalsza w żłobku też nocnikuja więc może sie uda

Do góry