reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aneta przebralas na spiaco w koncu??
Ozkane pieknie zamykasz buzie ludziom to sie chwali:yes::yes:U mnie tez sie dziwili to mowilam,ze jestem wygodna i bedzie bez pieluchy jak sam bedzie chcial a nie na sile!!Oczywiscie byly slowa krytyki to im jeszcze dowalalam,ze ni mowi to byl dla nich :szok:A ja mialam ich w du....Zreszta Victor jest bardzo wysoki jak na swoj wiek i kazdy myslal,ze jest starszy a jak mowilam ile ma to zdebieli i koniec tematu:no::no:
Bo gadanie ludzi jest niestety najgorsze
Nie ruszyłam jej czekałam aż sama się obudzi i po 11/2h wstała.Pupcia zaczerwieniona i jeden mały bąbelek ale sobie z nim poradzimy.

Nigdzie nie ide :-:)-:)-:)-( robilam kanapke i tak sie skaleczylam w palec, ze odechcialo mi sie wszystkiego :-:)-:)-:)-:)baffled::confused:
Bidulo ty nasza kuku sobie zrobiłaś,tulam cię z całej siły.
Oj ty niedobra dlaczego naskoczyłaś na tą bogu ducha winną dziewczynę,nieładnie!!:-D:-D
A swoją drogą ciekawe czy się jeszcze odezwie.Była na BB ale pisała na innym wątku.

reklama
Czy moje dziecko musi zawsze robić kupę jak ją kładę spać.Na szczęście tym razem nie zdążyła zasnąć a załatwiła się po same pachy.

Czy moje dziecko musi zawsze robić kupę jak ją kładę spać.Na szczęście tym razem nie zdążyła zasnąć a załatwiła się po same pachy.
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D u nas też tak jest. czasem pampek nie daje rady dźwignąć:no:ja się podśmiewam, ze na spokojny senek trzeba walnać raz a porządnie:baffled::laugh2:

Sewa musisz Bodzię przekupić żeby pospieszyła tych co dostęp dają:-p

o cisowiance nie chce mi się pisać:dry:

Witajcie Laseczki!
Ja mam dziś rodzinny dzionek bo M w domciu:sorry2: Zaraz zapodam obiadek a potem muszę do przychodni skoczyc i Adrianka na szczepienie umówic. Dostaje tą histaglobulinę mam nadzieję że wreszcie skończy się nam te chorowanie:angry:

Anetka nam się tez tak wcześniej zdarzało, a na zaczerwienione miejsca pieknie działał krem pielęgnujacy z serii Skarb Matki. teraz też go używam po kąpieli, bo jest to środek deficytowy. Mama paczką go przesyła:-)
Sikoreczka kciuki trzymam za koniec chorowań
Bodzia poczytałaś?

reklama
Madzka ja cierpliwa jestem.... poczekam :tak:

sikoreczka fajnie, ze mezulo w domku. Powodzenia w przychodni!

Ja gotuje obiad.... dla Jedrka sosik koperkowy z mieskiem z indyka, a dla nasz szykuje zapiekanke z tunczyka :tak:

Zrobilam cotygodniowa liste zakupow i najprawdopodobniej czeka mnie dzis jeszcze latanie po supermarketach, zeby jutro miec wolne..... jak ja nie cierpie robic zakupow :baffled:

Do góry