reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek
Nocka jak zwykle koszmar Alunia budziła się co chwilę,na szczęście temperatury dzisiaj nie było.
Hoho ale impreza arbuziowa! I mnie to ominęło:-( a ja taka arbuśnica jestem.

My już spakowani! Do usłyszenia po weekendzie.

Kerry-Baw się dobrze,wypoczywaj i ładuj baterie.

reklama
NUUUUUUUUUDZĘ SIĘ,grzebie na BB i tak sobie myślę co z tą cisowianką o nicku karolina86 ona wczoraj po 23 była na forum i pisała.Czy to na pewno ona a jak tak to dlaczego jej nie zbanują,a może trzeba mieć lepszy dowód niż nasze domysły?

Dziendobry :-)Mysmy niedawno wstali i kawke pije
Co do cisowianki wel karoliny same przypuszczenia starcza chyba aby admini sprawdzili ja dokladnie:yes:Tyle,ze ip jak sie zmienilo to wtedy kicha chyba:confused: Nie do konca znam sie na tym.

Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :-)

Śniło mi się dzisiaj, żem pokłóciła się tu na bb z kerry :-D, tylko nie wiem o co :eek::-D.

kerry miłego weekendu :-)

witajcie kurde jeden dzień i ile nadrabiania
ten lump nei wypalii
bo otwarty do 19 jesttttttt wow poco tak długo
noii co najwazniejsze płaca tak że odechciewa się
więc ten tydzień bede jeszcze bezrobotna ale nie obijajaca się
bo teście oby tym razem sie udało w ten weekend chca się wynieść więc w sumei cały tydzień bede mieszkanie do porządku doprowadzać

poskładałam cv w kilku normalnych myśle sklepach i mam myśli pozytywne
a jak dłużej niz do połowy pazdziernika nic nei znajdę to maksa wypisuje ze żłobka bo kasy szkoda i poczekam do następnego roku

Dzien doberek!

aneta wspolczuje nocki :-(

Winka ale mialas sen :-D to pewnie po tym arbuzie ;-)

sikoreczka i co chcial cos wczoraj Twoj slubny :sorry2:;-):-D

agatulka trzymam kciuki za to, zeby tesciowie sie wyniesli i zeby praca sie znalazla :tak:

My dzis wstalismy o 8:30 Jedrek wcina sniadanko ja zaraz bede wcinala no i koniecznie kawa :tak:

reklama
Do góry