reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Az się normalnie ze śmiechu poryczałamNo nie wyrobie zaraz
sewa
mamuśka ;-)
Nic się nie przejmuj, czasem też tak robię. Chociaż nie przeczę, że mam potem mega wyrzuty sumienia, że się dzieckiem nie zajmuję, ale przecież nam też się należy czasem lekki oddech:-)
Dzieki za slowa wsparcia, a juz myslalam, ze tylko ja takla "wyrodna" matka jestem ;-)
_truskaweczka22_
Początkująca w BB
o co ci chodzi sewa co
sewa
mamuśka ;-)
o co ci chodzi sewa co
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
ŻenadaSewa nie denerwuj sie kochana,zlosc urodzie szkodzi;-)
Ja od wczoraj tyz mam troche czasu na kompa bo mojego chopa siostra przyjechala i szaleje z maluszkiem,tak to raczej wieczorami jak urwis spitjaaaa mam teraz fajrant zmiksowany z leniem hehe.No i gebe jest do kogo otworzyc,to tez dobrze
No i od rana walcze z moim dzieciokiem bo zjadla tylko sniadanko ,paszcza sie zawarla i do tej pory nie udalo mi sie nakarmicProbowalam kilka razy ale jest krzyk ze łomatko.I co tu poczac,ech...
Ja od wczoraj tyz mam troche czasu na kompa bo mojego chopa siostra przyjechala i szaleje z maluszkiem,tak to raczej wieczorami jak urwis spitjaaaa mam teraz fajrant zmiksowany z leniem hehe.No i gebe jest do kogo otworzyc,to tez dobrze
No i od rana walcze z moim dzieciokiem bo zjadla tylko sniadanko ,paszcza sie zawarla i do tej pory nie udalo mi sie nakarmicProbowalam kilka razy ale jest krzyk ze łomatko.I co tu poczac,ech...
wIECIE JAKOŚ MNIE TEZ TAK SIE WYDAWAŁO.....Na szczęście Cię nie zawiodła . No i jeszcze dobre duszyczki pozwoliły po raz kolejny ją zdemaskować. Mi się już po prostu śmiać chce .
OoooooooooA ja mam ochotę trochę ją powkurzać . Jak już kiedyś pisałam - wredna ze mnie baba, więc... truskaweczko, @mamo@, mamomartynki STRZEŻ SIĘ, BO NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY .
Kochana ja Ci nie podpadne ;-);-)
Kotku mój, Sewulko najdroższa masz prawo do wolnego dnie.Jakby Jędrek był nizadowolony to bys nie siedziała.Małemu tez się należy "oddech" od mamy;-);-)Ja to dzis przegielam na maxa prawie caly dzien przesiedzialam przed kompem zostawilam dziecko samo sobie ale jakos mu nie przeszkadza, ze sam sie bawi..... teraz lepi ciastoline i wyglada na zadowolonego.... chyba nie powinnam miec wyrzutow sumienia, mnie tez czasami nalezy sie bardziej luzny dzien.... prawda
Tyz tak czasem mam
Zaraz się posikam ze śmiechu....No nie wyrobie zaraz
No nie moge, nie moge, nie moge....
Buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
Spotkanko było CUDOWNE.
DZieciaczki sie dogadywały jeszcze lepiej niz ostatnio a Adi jest przuroczy.
Iwonka to laska,że hohohoho
CUDNIE było.
Fotki bydą wiadomo gdzie.
Dla wybranych.
Truskaweczka a może tort truskawkowy
reklama
sewa
mamuśka ;-)
elmaluszek ja w takich sytuacjach nie zmuszam.... my tez nie zawsze mamy ochote na jedzenie. A tak jak kiedys ktos madry napisal, ze dziecko nie z tych stworzen, ktore da sie zaglodzic ;-) poczekaj .... jak raz nie zje, to nie jest straszno. Jak zglodnieje sama zawola
Podziel się: