reklama
Sewa mówią, że jeszcze sie taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził:-):-):-):-)
Winka jak miałam nie przywyknąć, kiedy tu teraz mój dom? Łatwo nie jest, ale twarda ze mnie sztuka. Niestety migrena się odzywa w takie upały, ale co poradzić?
Elmaluszek niezłe laseczki jesteście
Winka jak miałam nie przywyknąć, kiedy tu teraz mój dom? Łatwo nie jest, ale twarda ze mnie sztuka. Niestety migrena się odzywa w takie upały, ale co poradzić?
Elmaluszek niezłe laseczki jesteście
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
To ja mam tak samo, z tym wyjątkiem, że nawet 4 liter ruszyć mi się nie chce . Za chwilę normalnie pędy puszczę .w ogole to dopadl mnie len, porzadki przeszly na drugi plan i wybralismy sie na spacer ... kurcze od paru dni nie mam sily sie za nic zabrac
Dziecko się uspokoiło - dałam bańki, co by się chwilkę zajęło , więc na spacer nie idę . Przecież spacer nie zając - nie ucieknie, nie ?
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dziekujemy za slowa uznania babeczki.Przynajmniej widzicie z kim pisujecie
Okzane-łomatko daleko mi do laski(z 9 kilo niedowagi)hehe,ale milo slyszec
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Gdzie Ty masz nadwagę Na zdjęciu tego jakoś nie widać :-).Okzane-łomatko daleko mi do laski(z 9 kilo niedowagi)hehe,ale milo slyszec
Teraz doczytałam, że masz niedowagę, a nie nadwagę Sorki :-)
sewa
mamuśka ;-)
Ja to dzis przegielam na maxa prawie caly dzien przesiedzialam przed kompem zostawilam dziecko samo sobie ale jakos mu nie przeszkadza, ze sam sie bawi..... teraz lepi ciastoline i wyglada na zadowolonego.... chyba nie powinnam miec wyrzutow sumienia, mnie tez czasami nalezy sie bardziej luzny dzien.... prawda
Dziekujemy za slowa uznania babeczki.Przynajmniej widzicie z kim pisujecie
I znów pytanie.... jak tu wszystkim dogodzić?:-):-):-):-):-):-)
jedne chcą schudnąć, inne przytyć... ehhhh;-)
_truskaweczka22_
Początkująca w BB
maz zaraz idzie do pracy wiec mam czas dla was juz nie bedzie trul ze chce na laptopa
reklama
Ja to dzis przegielam na maxa prawie caly dzien przesiedzialam przed kompem zostawilam dziecko samo sobie ale jakos mu nie przeszkadza, ze sam sie bawi..... teraz lepi ciastoline i wyglada na zadowolonego.... chyba nie powinnam miec wyrzutow sumienia, mnie tez czasami nalezy sie bardziej luzny dzien.... prawda
Nic się nie przejmuj, czasem też tak robię. Chociaż nie przeczę, że mam potem mega wyrzuty sumienia, że się dzieckiem nie zajmuję, ale przecież nam też się należy czasem lekki oddech:-)
Podziel się: