reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja sie nie boje bo pod nikogo sie nie podszywam.winka no nie bardzo bo taki wybor ze szok poczawszy od kubusia puchatka poprzez tygryska myszke miki i inne po zwykly klasyczny z napisem 2 latka
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

elmaluszek nic sie nie boj :tak::tak::tak: dobrze bedzie :tak::tak::tak:

truskaweczka no i co ja Ci mam napisac....... a nic Ci pisac nie bede :rofl2:

Widzę, że znów się dzieje. Nie ma to jak ignorancja!!!
Sewa życie na emigracji nie jest łatwe, ale też czegoś uczy. A jeżeli masz w planach szybki powrót, to czerp korzyści z emigracji. I nastawienie pozytywne to jest to
Pogoda u Was jak pod psem mówicie, a co powiecie na drugi miesiąc upałów po 48 stopni?

Pogoda u Was jak pod psem mówicie, a co powiecie na drugi miesiąc upałów po 48 stopni?

Cholibcia nie dogodzisz czlowiekowi :-D:-D:-D my kwekamy na zimno, Ty na upaly..... no nie dogodzi sie czlowiekowi :-D:-D:-D

Co do emigracji to my staramy sie jak najwiecej zobaczyc, jak najwiecej przezyc, zeby potem miec fajne wspomnienia.... a to, ze emigracja uczy ... to fakt, uczy pokory :sorry2:

sewa i jak ? Masz już dostępik ???

ozkane jak Ty dziewczyno do tych upałów przywykłaś ???
Wiesz, znam dziewczynę, która ma dziecko z Turaskiem :tak:. Urodziła w Polsce i przez prawie 2 lata TU była. Dziecko jej chorowało non stop. Co dwa tygodnie antybiotyk, szpitale i te sprawy :no:. W końcu lekarz jej powiedział, że musi pani wyjechać do ciepłych krajów, bo dziecko tutaj się wykończy :szok:. Więc tak zrobiła, i co ? Dziecko w ogóle jej nie choruje :szok::-). Po prostu w genach przeszło mu po tatusiu ciepłolubność :-D.

No tak najlepiej mysle ze sie nie zloscic,nie denerwowac,nie czytac tych bzdur tylko olac cieplym moczem i gra.
No i dziekuje za przyjecie.:tak::tak::tak:
W takim badz razie troszku sie pokazemy cobysmy nie byly ciagle incognito:-D:-D:-D.

sewa no to pewnie na godzinach albo dniach dostaniesz :tak::-).

elmaluszek hehe :-), fajne z Was kobietki :tak::-).

reklama
truskaweczka klasyczny bedzie najlepszy:-D:-D:-D:-D
(sorki ale nie wytrzymalam:-p:sorry2:)

ozkane no to faktycznie niezle, ja mimo ze cieplolubna raczej bym nie wyrobila:no::no: my tutaj w PL w upaly w ogole z domu sie nie ruszamy(no chyba ze nad morzem)

w ogole to dopadl mnie len, porzadki przeszly na drugi plan i wybralismy sie na spacer ... kurcze od paru dni nie mam sily sie za nic zabrac:dry:

Do góry