reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja od wczoraj tyz mam troche czasu na kompa bo mojego chopa siostra przyjechala i szaleje z maluszkiem,tak to raczej wieczorami jak urwis spi:tak:tjaaaa mam teraz fajrant zmiksowany z leniem hehe.No i gebe jest do kogo otworzyc,to tez dobrze

No i od rana walcze z moim dzieciokiem bo zjadla tylko sniadanko ,paszcza sie zawarla i do tej pory nie udalo mi sie nakarmic:wściekła/y:Probowalam kilka razy ale jest krzyk ze łomatko.I co tu poczac,ech...

Super,ze masz chwilę odsapki. A co do jedzenia, to nic na siłę. Jak zgłodnieje to sama poprosi lub weźmie. Moja córa otwiera lodókę i bierze co chce. A ostatnio też brak apetytu u niej

reklama
Bodzia fajnie, ze dzionek udany :tak:Jak ja Wam zazdroszcze takich spotkan...... tez tak chce :tak:

Co do truskawkowego tortu.... niezly to pomysl ;-)

Bodziu Ty Nasze słoneczko :-). Ty mi możesz podpadać codziennie i bez żadnych konsekwencji :laugh2:. Super, że spotkanko udane :tak:. Czekam na fotki, oczywiście dla wybranych :tak::-):-D.

No nic trza odpuscic na jakis czas.Moze to ze goscie sa i Amelka taka zainteresowana?Hmmmm...bo tak sie bawi ze dzisaj nawet drzemki nie bylo.Mam tylko nadzieje ze to nie nawrot naszej infekcji z ktora sie błąkamy odlutego.

elmaluszek nie zakladaj najgorszego. Jak niunia ma tak urozmaicony rozklad dnia to po prostu na jedzenie czasu brak :sorry2: tak jest z tymi naszymi babelkami :tak:

reklama
Do góry