reklama
sewa
mamuśka ;-)
sewa to ja Ci podsyłam trochę słoneczka, bo u mnie piknie
Oj biore, biore..... i laduje do wora na dzis, na jutro i na caly tydzien dzieki!
sewa
mamuśka ;-)
Winka ogolnie to nie jest, az tak tragicznie..... jak tu przyjechalam w maju to byly takie upaly, ze myslalam, ze padne potem bywalo roznie, ale przez ostatnie jakies trzy tyg, to tak na prawde nie wiadomo czego sie spodziewac, bo np. jest slonko i za chwile deszcz taki, ze parasolke mozna sobie wsadzic w nos bo nic nie pomaga
ech dziwny jest ten kraj ;-)
Jedyne co mnie pociesza, to to, ze tu zimy nie ma
ech dziwny jest ten kraj ;-)
Jedyne co mnie pociesza, to to, ze tu zimy nie ma
sewa
mamuśka ;-)
sewa i nie tęskno Ci za śniegiem ?
Za sniegiem moze tak, ale za mrozem -20stopni to nie tesknie nigdy ;-)
Ale to dopiero pierwsza moja zima tu bedzie, moze jeszcze jedna za rok, a potem powrot do domku
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
truskaweczka wstydu nie masz ??? Dziewczyno, tyś się leczyć powinnaś.
My tu wśród Nas mamy kilka detektywów z zawodu, więc po raz kolejny zostałaś zdemaskowana. Jaki masz w tym cel, żeby takie rzeczy robić ??? Nie znudziło Ci się jeszcze ??? Pod jakim teraz nickiem będziesz figurować ??? Ja proponuje jakieś warzywko - może burak ???
My tu wśród Nas mamy kilka detektywów z zawodu, więc po raz kolejny zostałaś zdemaskowana. Jaki masz w tym cel, żeby takie rzeczy robić ??? Nie znudziło Ci się jeszcze ??? Pod jakim teraz nickiem będziesz figurować ??? Ja proponuje jakieś warzywko - może burak ???
K
konto usuniete
Gość
kurcze dziewczyny nie wyrabiam za wami normalnie!! od rana mnie nie bylo a tu juz po zbiorowej kawce, ciachu i pogaduszkach
lece tez sobie zrobic bo jakas ospala jestem od rana
sewa nie zapomnij ze emigracja wciaga ...ja tez nie tesknilam ani za sniegiem ani mrozem tym bardziej ze akurat wtedy chodzilam w ciazy:-)
lece tez sobie zrobic bo jakas ospala jestem od rana
sewa nie zapomnij ze emigracja wciaga ...ja tez nie tesknilam ani za sniegiem ani mrozem tym bardziej ze akurat wtedy chodzilam w ciazy:-)
reklama
Podziel się: