reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie
sewa winka ja tez obecna
bodziu gratulacje
my dzis zaliczylismy przedszkole i żlobek dziecia sie spodobało
więc nie bedzie żle
sewa winka ja tez obecna
bodziu gratulacje
my dzis zaliczylismy przedszkole i żlobek dziecia sie spodobało
więc nie bedzie żle
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
winka właśnie lukałam na twoje fotki z parku Jordana moze jest jeszcze gdzies inndziej o tej samej nazwie ty jesteś z Krakowa????????????????????????????????????
kolacja zjedzona
w tym tyg trzeba się przestawiać i szybciej chodzic spać
noii muszę odnaleśc nocnik heheh choć tu nei ma miejsca muszę go sadzać bo przypomieć jak to było bo zaprzestał przed przeprowadzka
kolacja zjedzona
w tym tyg trzeba się przestawiać i szybciej chodzic spać
noii muszę odnaleśc nocnik heheh choć tu nei ma miejsca muszę go sadzać bo przypomieć jak to było bo zaprzestał przed przeprowadzka
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
A prezenty chociaż dostajecie po dwa ? Oczywiście oprócz twojego męża, bo dziwne by to było, gdyby dostawał jeszcze kwiatki na dzień kobiet .Winka bo my to taka rodzina Admsow ;-) ja urodzila sie w dzien matki, moj maz w dzien kobiet, a Jedrek w dzien dziecka....... wszyscy mamy charakterystyczne daty urodzin, mniej swietujemy.........
U mnie w rodzinie ( z mojej strony, nie męża ) też daty urodzin zbiegają się z innymi datami, niestety bardziej smutnymi. Ja urodziłam się w 9 rocznicę śmierci babci, w 30 ur. mojego taty zmarli moi bracia, a moja kuzynka również urodziła się w rocznicę śmierci tym razem dziadka . Fajnie, co ?
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Oj nie ładnie, że już nie pamiętasz ;-). Oczywiście, że tak :-).winka właśnie lukałam na twoje fotki z parku Jordana moze jest jeszcze gdzies inndziej o tej samej nazwie ty jesteś z Krakowa????????????????????????????????????
Ano ruszyłe pomalutkuNooo moj Jedrek urodzil sie 1 czerwca
Bodzia Ty nie rozmyslaj....... jak tam staranka? Ruszyly juz?
Dzięki, dziękiBodzia ja tez, ja tez gratuluje awansu
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Winka wybaczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
za dużo ostatnio na głowie i pamięc zawiodła
za dużo ostatnio na głowie i pamięc zawiodła
reklama
Podziel się: