reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.
Z nudów zajrzałam na otwarty, a tu taki ruch.:eek: Poczytałam pare ostatnich stronek:

Mamomartynki mam nadzieję, że z mała będzie wszystko ok. Trzymam kciuki za Was.:tak::blink:

Krzymka przyłączam się do wszystkich życzeń.Żyjcie długo razem w sszczęściu i miłości.:-)

Ja również dziękuję ze wszystkie życzonka.:-)

Więcej nie pamiętam. Idę czytać dalej.

reklama
mamamrtynki zdrówka dla maleńkiej. I myśl optymistycznie. Dobrze, że chociażłóżko masz i możesz normalnie spać. Nasza Olcia jak wylądowała w szpitalu to dwa tygodnie na leżaku ogrodowym koczowałam. Dodam, że w pokoju 2x4 m z trzema innymi dzieciaczkami.
Bodzia cieszę się, że Ci minęła panika i czarnowidzenie
A pozostałe "śliwkowe" ja dzisiaj też śliwki w cieście zapodałam.
Pozdrawiam Was ciepło i zmykam już bo mężuś z sypialni woła...

I ja mówię Dzień dobry :-)

Ja już po zakupach. Sama jestem w szoku, bo normalnie to dopiero koło 11 udaje mi się zebrać z domu. Ale to zasługa budzika nastawionego na 7, bo m.musiał przed pracą coś załatwić, a ja wykorzystałam okazję, że jeszcze przez chwilę był w domu i poleciałam do sklepu, póki młoda jeszcze spała.

reklama
Łomatko,ciezko tak wstawac.No ale rozumiem.Ja akurat mam spiocha ale tez bym tak wstawala gdyby moje dzecie sie o taj porze budzilo.Wiadome.

A mnie dzisiaj czeka wielkie ogarniane pobojowiska w mojej chalupie.Juz mi sie ne chce.Moze ktos ma ochote pomoc?:-D:-D:-D

Do góry