mamamartynki
Zaangażowana w BB
no tyle to piechota nie chodzi a za 400 zl miesiecznie kiepsko na tym wychowawczym.Jagna a ile mozna dorobic na wychowawczym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się nie należy. A na umowe zlecenie można pracować na wychowawczym, tylko nie dłużej jak 4 godziny, to tak pracuje.no tyle to piechota nie chodzi a za 400 zl miesiecznie kiepsko na tym wychowawczym
Jak to na wychowawczym dorabiasz ? Przecież nie można . No chyba, że na czarno .A ja się nudze, postanowiłam dorobić na wychowawczym i dałam się namówić na prace w centrum kształcenia. Koleżanka urlop chciała mieć, to się zgodziłam, niech sobie odpocznie. Siedze od tygodnia sama tu jak palec, nikt nie przychodzi. Tyle dobrego, że dobrze zapłacą, za trzy tygodnie pracy 1580 zł na ręke, to chyba raz kiedyś można się ponudzić
Dziękuję. A ja na deser dorzucam kruche ze śliwkami i kruszonką.Proszę bardzo
Nie na czarno, na umowe zlecenie wolno, ale nie dłużej jak 4 godziny. Rodzinnego nie pobieram, bo zaduże dochody mamy, to sobie dorobie chociaż.Jak to na wychowawczym dorabiasz ? Przecież nie można . No chyba, że na czarno .
A u nas, to będzie zjazd z okazji 95 urodzin babci męża. Celinka prababcie, ciotki i wujków pozna.no ja juz jestem po zjezdzie rodzinnym tez jak swinka sie najadlam
A pobierasz zasiłek wychowawczy podczas tej pracy ?Nie na czarno, na umowe zlecenie wolno, ale nie dłużej jak 4 godziny. Rodzinnego nie pobieram, bo zaduże dochody mamy, to sobie dorobie chociaż.