reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja się nudze, postanowiłam dorobić na wychowawczym i dałam się namówić na prace w centrum kształcenia. Koleżanka urlop chciała mieć, to się zgodziłam, niech sobie odpocznie. Siedze od tygodnia sama tu jak palec, nikt nie przychodzi. Tyle dobrego, że dobrze zapłacą, za trzy tygodnie pracy 1580 zł na ręke, to chyba raz kiedyś można się ponudzić:-D
Jak to na wychowawczym dorabiasz ? Przecież nie można :no:. No chyba, że na czarno :tak:.

Proszę bardzo
8.gif
Dziękuję. A ja na deser dorzucam kruche ze śliwkami i kruszonką.
W sobotę to ja będę robić, sałatke z tuńczyka z 6 porcji:szok::baffled:, na zjad rodzinny:laugh2::rofl2:

no ja juz jestem po zjezdzie rodzinnym tez jak swinka sie najadlam
A u nas, to będzie zjazd z okazji 95 urodzin babci męża. Celinka prababcie, ciotki i wujków pozna.
A ciekawa jestem jak jutro zareaguje na mojego brata. Pojechał do Niemiec w lipcu dorobić i jutro po niego jedziemy. Ale chyba go nie zapomniała, bo ogląda się na ulicy za facetami:laugh2: jego postury.

reklama
Do góry