reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zapomniałam wam napisać co mi wczoraj moja mama opowiadała. Chyba pisałam że Kubuś jest u dziadków na parę dni. Wczoraj przez miejscowość moich rodziców przechodziła pielgrzymka z Nysy do Częstochowy. Moje dziecię jak zauważyło, że tyle luda idzie ulicą to nic tylko stał na murku (czytaj: wisiał na płocie:-D) i do wszystkich krzyczał: "cieść":-D:-D i wszystkim chciał rączkę podawać. No i zarobiło moje dziecię obrazek święty, choragiewkę jakieś ciastka i czekoladę.:-) Potem parę osób korzystało też z ubikacji u rodziców, a mama częstowała ich kompotem. To Kuba do wszystkich "plosię" jak prawdziwy gospodarz. ;-)

A ja właśnie bawiłam się z juniorem na tapczanie, jeju on ma dwa i pół m-ca a śmieje się niemożliwe głośno.
Spryciaż i jaki kulturalny:-D

Co u Was słychać????
Wrocilam od tesciowej i pozbylam sie dziecka na jakis czas poszla ze swoja babcia czyli moja mama na spacer wieczorny a ja mam wkoncu czas zeby usiasc i napisac co nieco ale chyba skocze do kuchni szybka kolacje zrobic no i za chwilke zalicze przerwe bo maz wraca z pracy i trzeba obiad odgrzac

Ja też się już ogarnęłam, nawet poprasowałam i mogę spokojnie się lenić:-D:-D:-D
Strasznie zachciało mi się sałatki z tuńczyka (bo weszłam na wątek kulinarny zobaczyć co tam ciekawego i straszny smak mnie na coś obleciał:szok:) więc sobie trzasnęłam no i będzie na kolacyjkę co jeść:tak::tak::tak:

Melduję się i ja:-) Po obiadku i deserku:-)
Wiecie co położyłam Wojtaska o 13:40 spać i jeszcze śpi<szok> Nie wiem co on będzie w nocy robił....
Madźka gdzie jesteś???? Bodzia???? Hallo moje psiapsiułki heheh

Proszę bardzo
8.gif

reklama
Wrocilam od tesciowej i pozbylam sie dziecka na jakis czas poszla ze swoja babcia czyli moja mama na spacer wieczorny a ja mam wkoncu czas zeby usiasc i napisac co nieco ale chyba skocze do kuchni szybka kolacje zrobic no i za chwilke zalicze przerwe bo maz wraca z pracy i trzeba obiad odgrzac
A ja się nudze, postanowiłam dorobić na wychowawczym i dałam się namówić na prace w centrum kształcenia. Koleżanka urlop chciała mieć, to się zgodziłam, niech sobie odpocznie. Siedze od tygodnia sama tu jak palec, nikt nie przychodzi. Tyle dobrego, że dobrze zapłacą, za trzy tygodnie pracy 1580 zł na ręke, to chyba raz kiedyś można się ponudzić:-D

Do góry