reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieńdoberek!
Nocka moja do niczego, jak tylko udawało mi się zasnąc to mała właczała syrenę. Ech nie wyspałam się wcale:no: Idę kawusię zrobic i wgrywam dalej zdjęcia;-)
Bodziu normalniem cie nie poznała:szok: Odświeżasz sie czy teraz tak bydzie bez awartka i podpisiku:-:)-:)szok:

reklama
Ja jade do mojej mamy...
Bardzo zle się czuje...
Iwonka nie wiem...
Pewnie się odświeże...Ale miałam koszmar i zablokowałam blog i czyszcze fotosik..
Kiedy będzie ten wątek zamknięty???
NK juz poblokowałąm...

W ogóle to Wam wczesniej nie pisałam, ale na youtoub miałam bardzo nieprzyjemny komentarz, juz ze dwa miesiące temu...Wyzwano mnie, Karolka tez więc usunełam tam konto i jakoś dziś rano jak zaobaczyłam,że na Brzuszkach nadal śmiga ten dziwny wielbiciel....To się przestraszyłam:-:)-:)-(

Sikoreczka zdjęcia cudne. Lasencja z Ciebie pierwsza klasa, a bąble cukiereczki
pozdrawiam i odmeldowuję sie bo idę torcik klecić. Blaty już upiekłam, teraz reszta:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Dzien dobry.

sikoreczka foty swietne. Wygladaliscie wszyscy pieknie :tak:

Bodzia wspolczuje przezyc z cichym, niemilym wielbicielem :-( i wlasnie z takich powodow ja np. na NK mam wszysko poblokowane, dostep maja tylko moi znajomi. Milego wypadziku do mamy :tak:

anula fajnie, ze remoncik przynosi wymarzone efekty....

Madzka mam nadzieje, ze dzis bol glowy poszedl precz.

kerry czekam na nowe przepisy ciastowe :tak:

A u nas dzis koszmarna noc :-( Jedrus pol nocy przeplakal, ze go nozka boli :-( najprawdopodobniej zaczely mu sie bole wzrostowe, bo jak mu masowalam, to mowil, ze nie boli. I tu mam pytanie do mam starszych dzieci. Czy ktores z Waszych dzieci mialo cos takiego :confused: bo nie wiem czy powinnam sie zaczac martwic, czy to normalny objaw u rosnacego dziecka :confused:

Czesc Wam,ale na tej stronie sa same wirusy,nie moge normalnie czasami byc na niej,
sewa-ja u mojego syna nie zaobserwowalam takich objawow,jesli sie bedzie powtarzac to moze lepiej zasiegnac porady,

Dzien dobry.

A u nas dzis koszmarna noc :-( Jedrus pol nocy przeplakal, ze go nozka boli :-( najprawdopodobniej zaczely mu sie bole wzrostowe, bo jak mu masowalam, to mowil, ze nie boli. I tu mam pytanie do mam starszych dzieci. Czy ktores z Waszych dzieci mialo cos takiego :confused: bo nie wiem czy powinnam sie zaczac martwic, czy to normalny objaw u rosnacego dziecka :confused:

Mój starszy syn miewał takie bóle, natomiast młodszy nie. Myślę, że jeżeli to jest sporadyczny i nie zabardzo mocny ból to chyba ok:tak:. Mój syn miewał te bóle w nocy lub z samego rana mówił, że go nogi bolą. Ale jeżeli zaobserwujesz coś niepokojącego to gnaj do doktorka, teraz jest tyle różnych świństw że hoho:szok::szok:

Sikoreczka fotki superaśne
Oj poszłoby się na weselicho

Czesc Wam,ale na tej stronie sa same wirusy,nie moge normalnie czasami byc na niej,
sewa-ja u mojego syna nie zaobserwowalam takich objawow,jesli sie bedzie powtarzac to moze lepiej zasiegnac porady,

Cos Ty wirusy :szok::szok::szok::szok: u mnie jest wszystko ok.
Dzieki za odpowiedz na moje pytanie.

reklama
Do góry