reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W ogóle to Wam wczesniej nie pisałam, ale na youtoub miałam bardzo nieprzyjemny komentarz, juz ze dwa miesiące temu...Wyzwano mnie, Karolka tez więc usunełam tam konto i jakoś dziś rano jak zaobaczyłam,że na Brzuszkach nadal śmiga ten dziwny wielbiciel....To się przestraszyłam:-:)-:)-(

A właśnie miałam pytać czemu tak zabiegasz o to żeby nas zamknęli:confused:
Ja yootoube ani żadnych w tym stylu nie używam, zdjęcia i filmiki w grywam do albumu Picasa na Googlach i udostępniam wybranym. Jakoś nie ufam -mimo, że nie spotkały mnie przykrości z tej strony- tym stronom...różne świrusy chodzą po sieci. Przykro mi bardzo kofana, że miałaś przykrości - pewnie niebawem nas zamkną i wtedy odzyskamy dawną Bodzię :-)

No a ja się zapomniałam przywitać. Witam stare wyjadaczki i całkiem świeże maminki z którymi nie miałam jeszcze przyjemności :-)

megusek witaj! Jak tam fasolka? Mam nadzieje, ze dolegliwosci pierwszego trymestru minely :tak:

A ja zamiast zabrac sie za robote to smigam po BB jak dzik. Ale powiem Wam, ze tu na obczyznie BB, to jedyne miejsce, gdzie moge pogadac z ludzmi jak maz jest w pracy :tak:

Sewa te bóle małego całkiem możliwe że związane ze wzrostem ,ale ja bym się upewniła u pediatry.

Dziewczyny wrzuciłam dwa przepiski na ciacha.

Jak Bartuś mi da to napiszę jeszcze parę. Ja też lubię proste przepisy no ale czasem zaszaleję z jakimiś wymyślnymi.:tak::-D

Dziewczyny co do wirusków to chyba tu nie ma. Jeszcze spytam się dziś małża. Emi to wyłączanie neta to na pewno program antywirusowy? ???Ja miałam kiedyś wirusa który tak działał że wyłączał co chwilkę net.

Bodzia przykro mi z powodu youtube, ja lubię te stronkę ale nigdy tam nic nie pokazywałam. Taki już ten internet jest, po prostu trzeba z takimi przypadkami przejść do porządku dziennego.

hmmm przydałoby się coś zrobić w domciu. Dzis w planie szaszłyczki z piersi kurczaka, ryz z curry i suróweczka. a wczoraj były naleśniki z serem i rodzynkami. Moja starsza pociecha znów u dziadków na 4 dni. Właśnie Babcia mi pisała że są na stacji oglądają pociagi - Kubus ma fioła na punkcie pociągów to przez bajkę Tomek i przyjaciele, znacie? Normalnie jak skończył roczek to jego ulubiona bajka. Ma już zabawki z serii tomek, pościel, kupujemy mu gazetkę, plakaty, a na allegro udało mi się kupic pare ubranek z tomkiem.:tak:

megusek witaj! Jak tam fasolka? Mam nadzieje, ze dolegliwosci pierwszego trymestru minely :tak:

A ja zamiast zabrac sie za robote to smigam po BB jak dzik. Ale powiem Wam, ze tu na obczyznie BB, to jedyne miejsce, gdzie moge pogadac z ludzmi jak maz jest w pracy :tak:
Dzięki Sewa. Dzidzi ma się bardzo dobrze - rośnie sobie zdrowo, janieco lepiej - już kibelka nie witam ale mdłości całkiem nie przeszły.
Ja jak Kuba zaśnie to siadam do kompa, bo mi nie pozwala - wyłącza i chce sam internetować.

reklama
Do góry