*emi*25
teraz podwójna mamusia
mam antywirusa,ktory odlancza neta jak widzi wirusa albo zagrozenie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam antywirusa,ktory odlancza neta jak widzi wirusa albo zagrozenie...
ja tam dokladnie nie wiem o co w tym chodzi,moze to zalezy od rodzaju anty...
W ogóle to Wam wczesniej nie pisałam, ale na youtoub miałam bardzo nieprzyjemny komentarz, juz ze dwa miesiące temu...Wyzwano mnie, Karolka tez więc usunełam tam konto i jakoś dziś rano jak zaobaczyłam,że na Brzuszkach nadal śmiga ten dziwny wielbiciel....To się przestraszyłam:---(
Dzięki Sewa. Dzidzi ma się bardzo dobrze - rośnie sobie zdrowo, janieco lepiej - już kibelka nie witam ale mdłości całkiem nie przeszły.megusek witaj! Jak tam fasolka? Mam nadzieje, ze dolegliwosci pierwszego trymestru minely
A ja zamiast zabrac sie za robote to smigam po BB jak dzik. Ale powiem Wam, ze tu na obczyznie BB, to jedyne miejsce, gdzie moge pogadac z ludzmi jak maz jest w pracy