reklama
Anulka koffana wiedziałyśmy,ze remontujesz.A na zamknięty na liście oczywiscie jesteś
Mam dośc...Juz nie wiem jakie atrakcje zapewnić Młodemu:--(M dzis pózno wraca, pogoda pikna...Do Zoo jutro, na basen nie mogemy, w parku błoto i pełno nie uprzątniętych gałęzi...Może teściówke odwiedze...Zawsze to jakas odmiana...
Mam dośc...Juz nie wiem jakie atrakcje zapewnić Młodemu:--(M dzis pózno wraca, pogoda pikna...Do Zoo jutro, na basen nie mogemy, w parku błoto i pełno nie uprzątniętych gałęzi...Może teściówke odwiedze...Zawsze to jakas odmiana...
K
kerry1
Gość
Anula no jak to nikt nie tęsknił, zaraz dostaniesz po pupie za takie bzdury! ;-) Ja tęskniłam i już się nie mogę doczekać fotek z remontu :-) napewno super zmiana. A do mnie dziś gazownik przychodzi na konserwację piecyka. Zmykam na targ a potem napiszę parę przepisów na ciacha. papatki!
I ja też się witam kobitki,
Jak dzisiaj humorki? U mnie w domciu szpital mały się zroił. Nie dość, że ja choróbsko noszę to teraz jeszcze ślubny. Nie wiem jak Wasze chłopy, ale jak mój jest chory to wszyscy o tym wiedzą, nie kiwnie nogą i jest najbardziej nieszczęśliwy na świecie. Oczywiście jego najbardziej boli i jest najbardziej zmęczony. A ja to mam dobrze bo do roboty iść nie muszę. Uchhh
A ja od rana śniadanie mu zrobiłam, posprzątałam nieco, blayy do tortu pieką się w piecyku i walczę z młodą, bo odmówiła śniadaniowania.
Miłego dzionka
Jak dzisiaj humorki? U mnie w domciu szpital mały się zroił. Nie dość, że ja choróbsko noszę to teraz jeszcze ślubny. Nie wiem jak Wasze chłopy, ale jak mój jest chory to wszyscy o tym wiedzą, nie kiwnie nogą i jest najbardziej nieszczęśliwy na świecie. Oczywiście jego najbardziej boli i jest najbardziej zmęczony. A ja to mam dobrze bo do roboty iść nie muszę. Uchhh
A ja od rana śniadanie mu zrobiłam, posprzątałam nieco, blayy do tortu pieką się w piecyku i walczę z młodą, bo odmówiła śniadaniowania.
Miłego dzionka
aneta456
kocham i jestem kochana
Dobry!!
anula wszystkie za tobą tęskniłyśmy.
kerry-Dawaj coś na wątek przepisowy
bodzia-U mnie tyż brak pomysłu na rozrywkę dla mojego bąbla.u nas na wsi to żadnych atrakcji nie ma,żeby coś zobczyć to trza gdzieś dalej jechać.
Jak twoje kostki bolą jeszcze?
ozkane-Współczuję chorego chłopa z nimi gorzej niż z dziećmi
K A W Y !! Mnie się chce.
Kto się ze mną napije?
anula wszystkie za tobą tęskniłyśmy.
kerry-Dawaj coś na wątek przepisowy
bodzia-U mnie tyż brak pomysłu na rozrywkę dla mojego bąbla.u nas na wsi to żadnych atrakcji nie ma,żeby coś zobczyć to trza gdzieś dalej jechać.
Jak twoje kostki bolą jeszcze?
ozkane-Współczuję chorego chłopa z nimi gorzej niż z dziećmi
K A W Y !! Mnie się chce.
Kto się ze mną napije?
E
Ewcia81
Gość
a dzien doberek wam..
Ja juz po sniadnaku,,wlasnie caffee bede piła,,a maly bedzie dopiero jadll
Boziu sernik,,zaraz lece do ciebie kerry1,ja uwielbiam serniczki,,,mniam
No po nocach alski widze tu przesiaduja,,hehe
Ja tez akwe pije,bo sie obudzic nie moge,,a jednka trzeba
U mnie nawet pikna pogoda,jak narazie,,,ale trzeba gdzies sie wybrac
Ja juz po sniadnaku,,wlasnie caffee bede piła,,a maly bedzie dopiero jadll
Boziu sernik,,zaraz lece do ciebie kerry1,ja uwielbiam serniczki,,,mniam
No po nocach alski widze tu przesiaduja,,hehe
Ja tez akwe pije,bo sie obudzic nie moge,,a jednka trzeba
U mnie nawet pikna pogoda,jak narazie,,,ale trzeba gdzies sie wybrac
reklama
Anula Twój suwaczek mówi co innego i jakoś mi się tak wydawało, że Staś to ma mini-urodziny dwa dni po Szymkua my świętowaliśmy w sobotęto ja już nie wiemno ale życzenia i tak najlepszeKochanie super, ze remont do przodu. trzymam kciuki żeby wszstek bałagan z nim związany tez szybko zniknął;-)Madziu Kochana dziękuję,zażyczenia dla Stasia,alespóźnionenie sąon dopiero dziśkończy 13 miesięcy
Ozkane nie martw się Twój chłop (jak i mój) zalicza się do tej znamienitej większości która po jednym kichnięciu natychmiast ogłasza długotrwałą agonię a ty babo skacz wokół niego bo cierpi okrutnieprzejdzie muI ja też się witam kobitki,
Btw, piękne zaćmienie, a temperatura za oknem
Sikoreczka ściskaczki dla nocnikowej Madzieńki:-):-)
Bodzia słońce moje
Buziole dla reszty bo już nie pamiętam co której szepnąćale uśmiechy wszystkim posyłam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gorąco dzisiaj. na rynek po warzywka będziem się udawać . chwilowo dzidzia zajęła się wyrzucaniem zabawek z łóżeczka więc mam kwilunię dla siebie;-)
Podziel się: