reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No tak jak ja mam chwilkę to wy spacku pozmykałyście:dry:
Do Zoo we srode i bez M:sorry2:Podrwe se nowego:-p:-p:-p
Ja kocham piec ciasta ale mam leb\nia w pupie;-)
Zaraz jem na kolacyjke jaja w majonezie:sorry2::sorry2::sorry2:
Do potema...
A samochód mis ie bardzo podoba...
Szwagierka będzie jechała jakimś z Warszawy i zapłacili za niego cene powalającą na kolana......
och koffana, szkoda że tak sama. Ja niestety teraz nie mogę bo po pierwsze muszą mi Beboki po tym weselu dychnąc troszku, a po drugie muszę załatwiac wychowawcze. Już mnie wszystko boli na samą myśl.
Ciasta wyglądają smakowicie. Ja to aktualnie mam multum ciasta weselnego;-)
Ahaś i witam serdecznie nowe mamusie domowe:-D

reklama
sikoreczka zdjęcia superaśne,ale czekam na Twoje zdjęcia i chyba nie tylko ja. Cieszę się, że dobrze się bawiłaś. To najważniejsze:-)

ooobozycku ale tu nastukałyście :szok:

Kasiu irlandko ja też uważam że Gdańsk jest uroczy i pikny:tak:

Kerry super przerubeczka;-):tak:

Agatulko bidna ale Ci niemiłą niespodzianke zrobili.. teraz to jak sardynki w puszce:szok:

Sikoreczko Brawa dla Madzi za nocnikowanie :tak:
fotunie super widac że był ubaw na całego :tak:

o jakieś ciacha się przewineły i nowe kobitki Witojcie :-D

Bodziu juz mniej obolała? ja kcem do zoooooooo :-)

Baaardzo slodko sie tu zrobilo, normalnie mniam mniam. A moze sobiem cos upiekem.....hmmm kto wie.Az mi slinka kapie na te wypieki. Tez przylaczam sie do apelu zeby przepisy na te szczegolnie latwe i szybkie zamieszczac w ksiazce kucharskiej mam....:-p:-p:-p:-p
Ja tez juz powoli sie udaje na spoczynek. Jutro pewnie nie zajrze bo malz ma wolne takze nie tylko Stasiem sie musze zajmowac.
Dobranoc Lachony......

A mnie jeszcze tu do Was przywialo nocna pora :tak:

Wszyskie ciacha smakowicie wygladaja :tak:

Kasia Irlandka zajmij sie jutro dobrze swoimi facetami :tak:fajnie masz, ze mezulo w domku :tak:

Zmykam juz dzis. Dobranoc!

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze przylazlam. Szukam jakiegos prezentu dla mojej chrzesnicy, bo niedlugo ma urodziny i pomyslu brak...... musze z siora pogadac, zeby mi podpowiedziala z czego mala by sie cieszyla :tak:no i przy okazji jeszcze sie krece po BB :tak:

sikoreczka Ty to tez nocny marek jestes :tak: wgrywaj foty jutro bedziemy ogladaly :tak:

Nie to teraz to juz mowie dobranoc na dobre.

Ano nocny marek ze mnie:tak: albo jak kto woli: sowa
Za wolno się te zdjęcia wgrywają i nie dokończę dziś:dry: Ale jutro je wam pokażę.
Buziaki i spokojnych snóffffffff:tak:

reklama
Witam Baby.od piątej Was podczytuje bo w dzień czasu brak,ale i tak nikt nie tęsknił :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Unas remont pełną gębą ale powoli widać koniec.Mam śliczną kuchnię i pokój też już nie przypomina tego co było :-D:-D:-D:-D:-D Wczoraj moja Babunia kupiłami kuchenkę bo w domu to ja miałam taką rocznik 83 jak nie lepiej :tak::tak::tak: i jutro mi przywiozą a w czwartek podłączą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:fotki Wam wkleję,jak jużwszystko będziena wysoki połysk. M. do jutra ma wolne więc też mało mnie tu będzie,zresztą i tak nie zauważyłyście mojego braku :-p:-p:-p:-p
Madziu Kochana dziękuję,zażyczenia dla Stasia,alespóźnionenie sąon dopiero dziśkończy 13 miesięcy:tak::tak::tak:
Doczytałam Wasale nie wiele pamiętam 35 stron przeszło miałam.Acha ja też chcęna zamknięty,mam nadzieję,że pamiętałyście o mniekobiety.
Cieszę się żę potej trąbie u Waswszystko ok.Buziaki.Miłegodnia

Do góry