reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.
Czy moge dołączyć do szacownego grona mam najciężej pracujących?

mam na imię Ania.
Stan dzieci:
Antek lat prawie trzy
Matt lat 0 czyli prawie 10 miesiecy.
Mąż sztuk jeden.

Mogę ?? :sorry2::sorry2::sorry2:

Aniu kochana toć Ty spać nie możesz :confused:
ja Cię Witam jak zwykle z wielką radością :tak:

Hollo kochaniutkie :-)
jak dzisiejsze humorki?:sorry2:

Bodziu chcę widzieć Twój uśmiech:tak:;-)

Miłego dzionka ja wyprawam zaległe urodzinki Remika więc torcik zrobię wpadniecie?:-)

Anineczka witaj:-D:-D:-D
Jak Krzymka Cię wita to i my tyż;-);-)
Dla was od ranka
1.gif
1.gif
1.gif
1.gif
1.gif
1.gif

:-pHej wam
Bodzia wpadłam,hehe,,tlyko nie dosłownie,,haha

Co tam lalunie moje slychowac,,tyle was nowych,kurcze ja sie gubie za wami kto kim jest dlaczego i po co...hmm

Ja napisze do admina do aniaslu w sprawie zamknietego,,tylko jeden zamknięty watek na domówkach juz jest i teraz nie wiem co ona na to powie:)
A moze uda sie namowic ja an drugi,,bo tamten inny tam te same laski non stop,a was tyle i tyle nowych ze dobrze byscie mialy swoja grupe,,tylko nei wiem czy mnie do niej wpuscicie,,wasza decyzja,,,:-p;-)

juz pisze do aniaslu kochane:()

reklama
Ewciu Ty niedobra Ty, czemu nas tak żadko odwiedzasz????
Moje serce tęskni za Tobą:tak::tak::tak:
No to z tej radości
ballo005.gif

ach i możemy nie byc domówki tylko matki-wariatki:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry