reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam.
Czy moge dołączyć do szacownego grona mam najciężej pracujących?
mam na imię Ania.
Stan dzieci:
Antek lat prawie trzy
Matt lat 0 czyli prawie 10 miesiecy.
Mąż sztuk jeden.
Mogę ??
Czy moge dołączyć do szacownego grona mam najciężej pracujących?
mam na imię Ania.
Stan dzieci:
Antek lat prawie trzy
Matt lat 0 czyli prawie 10 miesiecy.
Mąż sztuk jeden.
Mogę ??
Aniu kochana toć Ty spać nie możesz
ja Cię Witam jak zwykle z wielką radością
Hollo kochaniutkie :-)
jak dzisiejsze humorki?
Bodziu chcę widzieć Twój uśmiech;-)
Miłego dzionka ja wyprawam zaległe urodzinki Remika więc torcik zrobię wpadniecie?:-)
ja Cię Witam jak zwykle z wielką radością
Hollo kochaniutkie :-)
jak dzisiejsze humorki?
Bodziu chcę widzieć Twój uśmiech;-)
Miłego dzionka ja wyprawam zaległe urodzinki Remika więc torcik zrobię wpadniecie?:-)
E
Ewcia81
Gość
Hej wam
Bodzia wpadłam,hehe,,tlyko nie dosłownie,,haha
Co tam lalunie moje slychowac,,tyle was nowych,kurcze ja sie gubie za wami kto kim jest dlaczego i po co...hmm
Ja napisze do admina do aniaslu w sprawie zamknietego,,tylko jeden zamknięty watek na domówkach juz jest i teraz nie wiem co ona na to powie
A moze uda sie namowic ja an drugi,,bo tamten inny tam te same laski non stop,a was tyle i tyle nowych ze dobrze byscie mialy swoja grupe,,tylko nei wiem czy mnie do niej wpuscicie,,wasza decyzja,,,;-)
juz pisze do aniaslu kochane)
Bodzia wpadłam,hehe,,tlyko nie dosłownie,,haha
Co tam lalunie moje slychowac,,tyle was nowych,kurcze ja sie gubie za wami kto kim jest dlaczego i po co...hmm
Ja napisze do admina do aniaslu w sprawie zamknietego,,tylko jeden zamknięty watek na domówkach juz jest i teraz nie wiem co ona na to powie
A moze uda sie namowic ja an drugi,,bo tamten inny tam te same laski non stop,a was tyle i tyle nowych ze dobrze byscie mialy swoja grupe,,tylko nei wiem czy mnie do niej wpuscicie,,wasza decyzja,,,;-)
juz pisze do aniaslu kochane)
Kobieto kcesz mnię rozpić już od ranka???
Nu, nu;-)
Mężul polazł spac o godz.2 bo oglądał filmy...Zgadnijcie jakie
reklama
Podziel się: