reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Proszę dziewczynki

Herbata z cytryną

teecitro.JPG

Może by tak jakąś imprezkę rozkręcić coby nam się nastroje poprawiły.

A gdzie KRZYMKA? J K R Z Y M K A gdzieś ty?????

Winka-Taką herbbatkę to ja najbardziej lubię

Sikoreczka dziś tańcuje na weselu.Takiej to dobrze.

Madźka -Na wsi odpoczywa?
A i reszta dziewczyn się gdzieś pochowała.

Dzięki Winka....
Nawet nie wiecie jaka jestem zaburzona, zakompleksiona, ciągle zbiegam o uznanie, przyjażń, porażka jest dla mnie to,ze ktoś mnie nielubi, nie umiem obronic własnego zdania...Jestam jak kropla deszczu w czasie burzy...
Wprawdzie odkąd urodził sie Karol mniej ale.....Nadal gdzieś głęboko siedzi we mnie ta mała zagubiona dziewczynka i tylko czeka,zeby mną zawładnąc...

Kurcze, jak Wy imprezkę chcecie robić to ja muszę uciekać :-(.
Małż zaraz do domu wpadnie i nici z siedzenia przy kompie :-(.
Muszę mu miejsce zwolnić :sorry2:.

Bodzia nawet nie wiesz jak dobrze cię rozumiem.Alunia dała mi dużo radości i to dzięki niej jakoś się trzymam i widzę sens mojego istnienia.

reklama
Bodzia-Nigdy bym o tobie w ten sposób nie pomyślala wydawało mi się że kto jak kto ale ty nie posiadasz takich problemów.
napisałam kiedyś coś takiego i chcialam wysłać ci na priv ale pomyślałam że uznasz mnie za wariatkę.Teraz ci to zacytuję wtedy zrozumiesz jak ja cię odebrałam.

Dzięki tobie zaczynam wierzyć że można zaakceptować siebie,poradzić sobie z przeciwnościami losu i żyć ciesząc się każdym dniem.Jest w tobie tyle ciepła i miłości że możesz obdzielić nimi cały świat.Bardzo chciałabym być podobna do ciebie.

Do góry