reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja sie zgadzam toc Bodzia naszą przewodniczka :tak::-D
co do filmików na mój m wrócił dopiero koło 2:-( a jak takie cus ogląda to ja idę spac bo mnie takie filmy niezbyt kręcą:baffled:

reklama
Qurtka blda teraz mi niedobrze ze sterachu...Poczytałam wiadomości na WP i się boje,że ta cholerna trcza jeszcze wojne wywoła...robie paszport i jak bedzie sie robić goraco to uciekam.

ojej kobitki a co wy tak z samego ranka?Juz trzy stronki do czytania naklikałyście, a my dopiero co z łóżka, pidżamowe śniadanko robimy bo synusie dali pospać dziś, a jak! Fajnistego dzionka, siostrzyczki wy moje wirtualne.:-)

Qurtka blda teraz mi niedobrze ze sterachu...Poczytałam wiadomości na WP i się boje,że ta cholerna trcza jeszcze wojne wywoła...robie paszport i jak bedzie sie robić goraco to uciekam.
no dokladnie,,bo kogo niby beda bombardowac,,nas PL i tyle,bo u ans tarcz,,ech
a ja mam do niej 6km,,a pomy slec ze kiedys tam w redzikowie mieskzałam,,,,ach

kerry dodałam twoje daty do kalendarza,,sorry ze tak pozno

A biedni Ci ludzie tam...
Choć jak Rosja w nas bombą nuklerną walnie to nie będzie czego zbierać:-:)-(
Jedyne pocieszeni,że pisze o tym jakiś facet a nie historyk i,ze jak na razie stwierdził,że zaczyna się zimna wojna znowu...Ech polityka:-:)-(
A do tego wiadomo było,ze jak będzie tarcza to w razie czego PL idzie na piewrszy ogień..Czemu nie Czechy???

Dziękuję Ewcia.

Co do tej brudnej polityki to historia nie raz już pokazała że chore ambicje przywódców i polityków doprowadzają do sytuacji w których najbardziej cierpi ludność cywilna, a niestety w polsce pełno takich chorych... chcących mieć USA za wielkiego brata, a oni mają nas za nic.:-(

Hejo z rana!
Ja dzisiaj późno bo imprezkę zaległą szykuję i trza było w domku ogarnąć.
Nieźle żeście się dzisiaj rozbujały.

Bodzinka widzę nadal masz humor wisielczy jak takie tematy zapodajesz,osobiście nie lubię takich tematów bo mam pietra.

Ostatnia edycja:
Dobra konczmy temat bo nie mamy na to wpływu...
W razie czwego zagraniczne domówki polske domówki zwalą się Wam na głowe:-D:-DCieszycie się???????

reklama
Do góry