reklama
E
Ewcia81
Gość
ja tam sie zgadzam,heh,,Ewciu super
Ja moge liste zrobić bo się tu bujam już dość długo i często...
Jak sie dziewoje zgodzą i Ty oczywisnie
pewnie dluga lista bedzie,ty znasz tu wiecej i duzo sie krecisz,,,
jakby co to dam znaka,,,
K
kerry1
Gość
ojej kobitki a co wy tak z samego ranka?Juz trzy stronki do czytania naklikałyście, a my dopiero co z łóżka, pidżamowe śniadanko robimy bo synusie dali pospać dziś, a jak! Fajnistego dzionka, siostrzyczki wy moje wirtualne.:-)
E
Ewcia81
Gość
no dokladnie,,bo kogo niby beda bombardowac,,nas PL i tyle,bo u ans tarcz,,echQurtka blda teraz mi niedobrze ze sterachu...Poczytałam wiadomości na WP i się boje,że ta cholerna trcza jeszcze wojne wywoła...robie paszport i jak bedzie sie robić goraco to uciekam.
a ja mam do niej 6km,,a pomy slec ze kiedys tam w redzikowie mieskzałam,,,,ach
kerry dodałam twoje daty do kalendarza,,sorry ze tak pozno
A biedni Ci ludzie tam...
Choć jak Rosja w nas bombą nuklerną walnie to nie będzie czego zbierać:--(
Jedyne pocieszeni,że pisze o tym jakiś facet a nie historyk i,ze jak na razie stwierdził,że zaczyna się zimna wojna znowu...Ech polityka:--(
A do tego wiadomo było,ze jak będzie tarcza to w razie czego PL idzie na piewrszy ogień..Czemu nie Czechy???
Choć jak Rosja w nas bombą nuklerną walnie to nie będzie czego zbierać:--(
Jedyne pocieszeni,że pisze o tym jakiś facet a nie historyk i,ze jak na razie stwierdził,że zaczyna się zimna wojna znowu...Ech polityka:--(
A do tego wiadomo było,ze jak będzie tarcza to w razie czego PL idzie na piewrszy ogień..Czemu nie Czechy???
K
kerry1
Gość
Dziękuję Ewcia.
Co do tej brudnej polityki to historia nie raz już pokazała że chore ambicje przywódców i polityków doprowadzają do sytuacji w których najbardziej cierpi ludność cywilna, a niestety w polsce pełno takich chorych... chcących mieć USA za wielkiego brata, a oni mają nas za nic.:-(
Co do tej brudnej polityki to historia nie raz już pokazała że chore ambicje przywódców i polityków doprowadzają do sytuacji w których najbardziej cierpi ludność cywilna, a niestety w polsce pełno takich chorych... chcących mieć USA za wielkiego brata, a oni mają nas za nic.:-(
aneta456
kocham i jestem kochana
Hejo z rana!
Ja dzisiaj późno bo imprezkę zaległą szykuję i trza było w domku ogarnąć.
Nieźle żeście się dzisiaj rozbujały.
Bodzinka widzę nadal masz humor wisielczy jak takie tematy zapodajesz,osobiście nie lubię takich tematów bo mam pietra.
Ja dzisiaj późno bo imprezkę zaległą szykuję i trza było w domku ogarnąć.
Nieźle żeście się dzisiaj rozbujały.
Bodzinka widzę nadal masz humor wisielczy jak takie tematy zapodajesz,osobiście nie lubię takich tematów bo mam pietra.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: