reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochane czy ktoś mnie woła? :-)
dziewczynki tulę wszystkię mocno a zarazem klapsa daję za dołowanie .. no wiem życia czasem zostawia mocne ślady ja też takie mam ale wole patrzeć w przyszłość a nie za siebie
moje moto brzmi co nie zabije to wzmocni i tego sie trzymam:tak:

reklama
Bodziu jak można nie lubić tak wspaniałej i wartościowej dziewczyny jak Ty.
Mimo, że znam Cię tylko z BB i ze zdjęć uważam, że jesteś świetną babeczką i bije od Ciebie takie wielkie ciepło :tak::-). Głowa do góry :tak:. Jestem z Tobą całym serduchem. Trzymaj się i nie daj się :-). Będzie dobrze :-).

Dziewczynki i proszę Was, nie dołujcie się :no:. Wiem, że pogoda jeszcze swoje dokłada do Waszych dołków, ale jutro nowy dzień i będzie lepiej :-).

Dobra, zmykam już dziewczynki. Jutro i pojutrze pewnie nie zaglądnę, bo m. ma wolne, więc rozumiecie :-p. Ale we wtorek na pewno sie zjawię :tak:.
BUZIACZKI :-) PA PA PA :-)

Anetko aż się poryczałam...Bo ja staram sie taka być....Dziękuje Ci...
Staram się siebie apkceptowac i KOCHAM ŻYCIE, tylko czasem mam złe dni....I gdzieś głęboko w środku mnie zyje ta mała zagubiona dziewczynka...Ale staram się zeby za często nie dochodziła do głosu...Nie jest to łatwe ale staram się z accach sił...Może staram się taka być bo otarłam się o śmierć...I teraz wiem,żaden facet nie jest wart zeby przez niego płakac...

Anetko musimy zyć ciesząc się bo życie mamy tylko jedno...Nie mozna pozwolić żeby żli ludzie nam je odebrali, zepsuli.Musimy o nie walczyc dla siebie i naszych dzieci.

Anetko aż się poryczałam...Bo ja staram sie taka być....Dziękuje Ci...
Staram się siebie apkceptowac i KOCHAM ŻYCIE, tylko czasem mam złe dni....I gdzieś głęboko w środku mnie zyje ta mała zagubiona dziewczynka...Ale staram się zeby za często nie dochodziła do głosu...Nie jest to łatwe ale staram się z accach sił...Może staram się taka być bo otarłam się o śmierć...I teraz wiem,żaden facet nie jest wart zeby przez niego płakac...

Anetko musimy zyć ciesząc się bo życie mamy tylko jedno...Nie mozna pozwolić żeby żli ludzie nam je odebrali, zepsuli.Musimy o nie walczyc dla siebie i naszych dzieci.
Zgadzam się z tobą ale czasami to takie trudne.Ja nigdy się o śmierć nie otarłam chociaż myśli samobójcze nie raz mnie dopadały i byłam bardzo blisko realizacji.Teraz cieszę się że tak się stało i że mam moją kruszynkę ukochana bo właśnie dla niej warto walczyć i warto żyć.

reklama
jest jeszcze powiedzonko ..kto ma miękkie serce musi miec twardą dupke ... coby kopniaki od życia przyjmowac dlatego ja mam gatki kute z żelaza :-D:tak:;-)

Do góry