reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Doberek :-):-):-)

ja wstana juz przed 5:dry: trza było M do pracki wykopać no a potem cycowanie Kordka itd.

Bodziu śliczną kuleczką byłaś :tak:

dziewczyny buziaki ściskaki dla każdej:tak:;-)
spokojnie ja kobieta ;-):-D:-D:-D

Witam dziewuszki,
Jak samopoczucie z rana? Kawkę zapodaję, łapie się któraś?
Podzielam los Bodzinki i też mnie brzuszysko boli. Niestety @. A już myslałam, że...
Miłego dnia Wam życzę Buźki

HEJO!!
Ja już po kawce i śniadanku,małż odkurza mieszkanie podpadł z rana i dlatego chce się zrekompensować.Niech sprząta garb mu od tego nie wyrośnie.

JKRZYMKA
-Nikt w twoją kobiecość nie wątpi.

Bodzia mnie natchnęła i też pokażę wam mój brzucholek dwa tygodnie przed rozwiązaniem.
Zobacz załącznik 89762

Hej

dziewczyny buziaki ściskaki dla każdej:tak:;-)
spokojnie ja kobieta ;-):-D:-D:-D
A Ciebie, to się żarty od samego rana trzymają ;-):-).

aneta cudo brzuszek :tak:.
JA niestety mam tylko jedno zdjęcie z brzuszkiem :-(. Aparatu cyfrowego dopiero po urodzinach Liwii się dorobiliśmy.

ozkane no i miałam rację - śliczną macie córeczkę :tak::-). Oj będzie dziewuszka łamać serduszka :-).

Boże, co się dzieje w naszym kraju ???:-( Trąby powietrzne, ludzie tracą cały dorobek życia...:-(. Smutne...

reklama
Dobry
Oczkane kochana życze Ci,zebys w następnym cyklu i Ty suwaczek ewstawiła.Marzy mi się,żebyśmy razem go stawiły i razem na przyszłych mamach:tak::tak:A córcie masz PRZEŚLICZNĄ.
Kochana masz konto na NK?? Jak tak to jak chcesz daj mi namiar na priv:tak::tak:
Kerry dzięki za cudne komentarze:-D:-DU nas te z starszne rzeczy za oknems ię działy, wielka burza nad nami przeszła:-(
A ja wściekła jestma na maksa na M.Cholera nie dość,że kładzie się wcześniej to do teraz tyłek płaszczy w łóżku.:crazy::crazy::crazy::crazy:Ja ostatnio spac nie umiem:-:)-:)-(
Zaraz do sklepu pedze....

Do góry