reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja już po zakupach. Nawet udało mi się rachunki na poczcie zapłacić :blink:.
Pogoda do dupy, nic mi się nie chce :no:.

ozkane Rany julek :szok::szok::szok: Trzęsienie ziemi ??? :szok::baffled:. Ja to bym padła chyba ze strachu :baffled:.

Właśnie zapowiadają w tv kolejne trąby powietrzne :baffled:, tylko nie wiedzą dokładnie gdzie :baffled:.

reklama
Kobitki, co do trzęsienia to strach ma wielkie oczy, ale oby nigdy więcej.
Narzekam, że u nas upał i upał (teraz za oknem mam 41 stopni), ale szczerze powiem, że trąb powietrznych nie zazdroszczę i tego ciągłeo deszczu tez nie. Przykro mi, że przez te anomalia musicie rezygnować z różnych wycieczek. Ale na pocieszenie powiem, ze ze względu na żar tropików też w zasadzie w domu siedzimy. Bo jak tu wyjść na taki upał i do tego z maluchem?
Wieczorem jedziemy do teściów i zostaniemy do jutra,więc na dzisiejszą imprezkę się nie piszę:-:)-:)-:)-( A jutro mamy w planach konie. Jeśli cała wrócę to skrobnę coś wieczorkiem albo w poniedziałek z ranka

Kerry
co do książki to podaję link, gdzie piękniej o niej piszą. Dodam, że nie we wszystko wierzę co jest tam napisane, ale pomogło mi to optymistyczniej podejść do życia

SEKRET - Rhonda Byrne
Buźki

Bodzia koffana Ty ekspertko od zdjęć :-):-):-). Mam do Ciebie ogromną prośbę :-):-):-). Potrzebuję połączyć dwa zdjęcia, by były na jednym obok siebie. Chcę porównać siebie i młodą czy jesteśmy do siebie podobne. Czy mogłabyś to dla mnie zrobić, plisss :-):-):-). Zdjęcia przesłałabym Ci mailem.
Jak się zgodzisz, to na priva podaj mi maila :-):-):-). Będę Ci bardzo wdzięczna :tak:.

ozkane :szok: upałów nie zazdroszczę :no:. Ja nie znoszę dobrze temperatury powyżej 27-28 stopni :no:.

Bodzia prośba już nieaktualna. Sorki za zawracanie głowy. Poradziłam sobie sama. Jestem z siebie taaaka dumna :-D.

Anetka ale fajny brzuszek, nie chciałabyś znów?:-)

Chciałabym,chciała ale po pierwsze strasznie boję się porodu,mimo tego że byłam twarda(tak mówił mi mąż).Powiem wam że jestem szczęśliwa iż mogłam to przeżyć na "własnej skórze"i nigdy nie chciałabym cc,no chyba że byłby mus.Po drugie muszę poczekać bo mam kredyt do spłaty,dlatego zastanawiamy się w przyszłym roku w sezonie poczynić starania.

Winka-My też jesteśmy z ciebie dumne

Ja mam dzisiaj kocioł bo jutro roczek robię.Taką skromną imprezkę ale i tak jest mnóstwo roboty.

aneta wybacz, ale całkowicie mnie zaćmiło i nie złożyłam życzonek urodzinowych mojej imienniczce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

:-) ALUNIU KOCHANA :-)
Niech spełnią Ci się najskrytsze marzenia
Rośnij zdrowo ku uciesze rodziców
Sto lat Sto lat

Winka jestem z Ciebie dumna ale się pochwal:tak::tak:Choć troche żałuje bo lubie robić innym fotki:laugh2:
Myśmy troszke byli na dworku.Potem pokaże kałużowe focie:tak::tak:

reklama
Do góry