reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Nie bój żaby ;-). Ten wątek będzie nadal otwarty i będziemy jak zawsze tu pisać, a zamknięty przydałby się po to, byśmy mogły się otworzyć ( tak jak napisała aneta ). O niektórych rzeczach nie chciałoby się pisać na otwartym, bo wiadomo, zawsze mógłby ktoś niepowołany to przeczytać. Ale zanim powstanie ten zamknięty, to jeszcze trochę czasu minie. Najpierw któraś z najstarszych udzielających się dziewczyn musi podjąć się tego zadania.Jak już Was znalazłam to zamykać chcecie Jakie kryteria postawicie? Załapie się czy .... :-----(
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Rany , to Ty w Turcji mieszkasz ???Winka a cóż ja pocznę, że w takim kraju się znalazłam???
Ale bawić się potrafią i co dziwne bez alkoholu nawet
aneta456
kocham i jestem kochana
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
To chyba piękny kraj :-). Czyżby serducho Cię tam przywiodło ? :-)Ano w TR...
No tak slubny jest tutejszy. Ale poznalismy się w Polsce i tam spędziliśmy ponad 3 lata. Tam się pobralismy i urodziła się Olcia. Jednak nie znalazł drugiej pracy i nie było łatwo. Przywiodło więc nas do TR
I teraz to ja siedzię w domciu z Łobuzkiem a ślubny pracuje. Role się odwróciły:-)
A że z moim językiem jeszcze nie jest świetnie to cieszę się, że Was odnalazłam, bo mogę z kimś przynajmniej pogadać. Chociażby wirtualnie, ale we własnym języku
I teraz to ja siedzię w domciu z Łobuzkiem a ślubny pracuje. Role się odwróciły:-)
A że z moim językiem jeszcze nie jest świetnie to cieszę się, że Was odnalazłam, bo mogę z kimś przynajmniej pogadać. Chociażby wirtualnie, ale we własnym języku
reklama
Och dzi ekuje koffane Owocki chetnie
Boli mnie brzuchol..Pierwszy dzień..Ale ściągnełam jakies tajemnicze kalendarze i obliczyłam kiedy szleć po żeby może trafić;-) A jak nie to znowu szleństwo będzie
A znikłam bo mnie na wspominki zebrało...
Pierwsze dwie to początek i koniec 3 miesiąca;-)
Fajna mama piżamke;-)
W kurtce dzień przed porodem z żelazkiem juz z bólami W dniu pojawienia się kruszynki.
Kruszynka pół godzinna i 21 miesięczna
Boli mnie brzuchol..Pierwszy dzień..Ale ściągnełam jakies tajemnicze kalendarze i obliczyłam kiedy szleć po żeby może trafić;-) A jak nie to znowu szleństwo będzie
A znikłam bo mnie na wspominki zebrało...
Pierwsze dwie to początek i koniec 3 miesiąca;-)
Fajna mama piżamke;-)
W kurtce dzień przed porodem z żelazkiem juz z bólami W dniu pojawienia się kruszynki.
Kruszynka pół godzinna i 21 miesięczna
Podziel się: