reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ozkane tym bardziej jest mi miło Cię poznać :-). Podziwiam, że potrafiłaś tak daleko wyjechać z kraju :tak:,ale czego nie robi się dla miłości :-). Chylę czoła :tak:. I Wasza Olusia musi być śliczna :-).

To ja już się żegnam.
D*O*B*R*A*N*O*C kobiałki :-). Pewnie do jutra :-p, no chyba, że macie mnie już dość :-p.

11.gif
dobranoc_08.gif
dobranoc_09.gif
dobranoc_07.gif
11.gif

reklama
Jeszcze tylko jedno Bodzia :-):-):-) ślicznie wyglądałaś z brzuszkiem:-):-):-) i z kolejnym też będziesz ślicznie wyglądać :tak::-). I właśnie TEGO DRUGIEGO BRZUCHOLKA ŻYCZĘ CI ( WAM ) Z CAŁEGO SERCA :tak::-).

Bodzia Pikne foteczki ja też lubię powspominać czas ciąży i narodzin Aluni.Życzę ci żebyś jak najszybciej miała drugi brzucholek.

Bodzia piękne fotki. Ale tak jak napisałam na staraczkach wierzę,że w nastepnym cyklu suwaczek wstawisz:-) Życzę Ci tego bardzo szczerze choć przyznam, ze sobie również:-D
Co do decyzji o wyjeździe...Łatwo nie było,ale teraz nie załuję
Dobranocki Tym które znikają...

Hejka no ja jestem a wszystkie pouciekały... Macie może ochotę na koktajl truskawkowy właśnie sobie piję taki mocno zmrożony prawie jak lody, mniam

Zobacz załącznik 89751

:szok::szok::szok::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D Panna lekko przegięła, no i ta strona www pozostawia wiele do życzenia :confused::baffled::sorry2:

Obrzydlistwo... Przykre że takie forum służy tez takim pokrzywionym psychicznie ludziom:-(. A co do zdjęć to w czasie ciąży znajoma proponowała mi sesję zdjęciową za niewielkie pieniądze. Miały to być artystyczne zdjęcia czarno białe na których będzie widoczny najbardziej mój brzuszek. Nie zgodziłam się po dłuższym namyśle i jedyne zdjęcia gołego brzuszka robił mi mój mąż i to są nasze intymne fotki.

Dziewczyny Kasieńka jest w niebie :-(
[*]
[*]
[*]

życie jest takie kruche:-(
globe1rr3.gif

Smutne, bardzo smutne, tak krótko żyła na tym świecie...

Pisałyście o wątku zamkniętym. Pewnie byłby dobry dla zwierzeń. Ja staram się o wejście na moich majówkach ale to zależne od zgody wszystkich którzy już tam są. Miło mi się zrobiło gdy niektóre dziewczyny mnie poparły tzn moja kandydaturę;-).

Właśnie zasłoniłam żaluzję.. straszne rzeczy się dzieją dziś na dworze.Póxnym popołudniem koło moich rodziców koło Strzelec opolskich przeszła trąba powietrzna, mocno się wystraszyłam ale na szczęście u nich w porządku, ale widać było tę zawieruchę bo za ich domem już są same pola i właśnie tam przechodziła trąba. Straszne są te anomalie pogodowe. Wydawało mi się że najniebezpieczniejszym miesiącem jest lipiec a tu się okazuje że i w sierpniu takie straszne zjawiska burzowe. W Opolu przechodziły ulewy, była taka nawałnica z grzmotami i wiatrem ale spokojniej niż w innych częściach.

Aha już dawno miałam napisać: ozkane podziwiam cię za decyzję wyjazdu do jakby na to nie patrzeć odmiennego kraju, ale czuję że w głębi duszy ci się tam podoba. Jesteś bardzo pogdną osobą.

reklama
Do góry