*emi*25
teraz podwójna mamusia
e tam mowi sie trudno i postuje sie dalej ,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krzymka może założymy Komisje ds. Lustracji Nowych Domówek
Welonka do kontroli proszę wysłaś namiary na Naszą klasę na wiadomość prywatną
oczywiście nie musowo;-);-)
twarzowy róż:-)Pochwalę się pazurkami a co se będę żałować.
Zobacz załącznik 88520
Kurczę, właśnie zauważyłam że jesteś z Niechorza :-) My rok temu byliśmy na wczasach w Rewalu i nawet w planach mieliśmy podjechać do Latarni Morskiej, ale czasu nam brakło Niemniej jednak wczasy były super a okolice przepiękneHejo!!
Lato w pełni a u nas dzisiaj pogoda pod psem,pada deszcz.
Ja dzisiaj też ruszam na zakupy jak zwykle raz w miesiącu taaakie ogromniaste.
Muszę jechać aż do Szczecina żeby kupić taniej bo u nas to takie ceny że nie idzie wyrobić finansowo.
Heh, podziwiam, ja to gdybym remont miała w planach to nawet kawałka okna bym nie umyła ale ja to w ogóle leniwa jestem ;-)Cześć Kobietki:-):-):-):-)
ja mam dzisiaj generalne porządki umyłam już najgorsze okna i zostały mi tylko dwa malutkie w kchni i u małegoMały dał mi czadu w nocy i od rana i zasnął jak tylko na dobre wstałam
W tym miesiącu robimy remontodmalujemy kuchnię i okleimy szafki na ciemne drewno i wymalujemy duży p[okójjuż się doczekać nie mogę
wszystkie foty świetne
nie wiem czy jeszcze uda mi się zajrzeć ale jakby co miłego dnia.Buziaki
Może to co napiszę a propos wypadku będzie chamskie, ale zawsze jak widzę rozpędzonego do granic możliwości motocyklistę albo gówniarza szalejącego na skuterze to mówię: i dobrze, może ktoś się doczeka na przeszczep Poza tym zastanawiam się jak to jest możliwe : żeby móc normalnie jeździć rowerem trzeba mieć kartę rowerową, żeby móc jeździć motorem trzeba mieć prawko na motor a żeby jeździć autem prawko na autko. I na każdy pojazd trzeba zdać egzamin. A żeby móc jeździć skuterem wystarczy łebkowi karta rowerowa i nic więcej. Może kiedyś ktoś wpadnie na to aby trochę wobec tych maszyn zaostrzyć przepisy. A i może rodzice by się zastanowili co wyprawiają ich pociechy na skuterachinna_22 też słyszałam o tym wypadku, niestety to częste pstatnio: skutery i motory. Moje maleństwo aż się wzdryga jak usłyszy hałas z ulicy przejeżdżającego "dawcy nerek".
A co do oliwki to czytam od czasu do czasu wątek o buncie dwulatków... trochę jestem przerażona bo to chyba dopiero przede mną, choć ostatnio jak Kubuś nie chciał wracać z podwórka to rzucił się na trawę i krzyczał. Zignorowaliśmy go i grzecznie poszedł do domu po paru minutach. Czytałam że niektóre mamy też to stosują.
Dołączam się do życzeń, niestety, spóźnione, ale płynące prosto z sercaAnula fajnie, ze Wam się ułożyło a mój może i się bał ale i tak mu tego nie podaruję
Bodziu scrapy są na skrzynce, zaraz nagram na płytkę co by znowu w pole niepowrotności mi nie umknęły;-)
Dla Lolinka 21 miesięcznego buziaków moc i ściskaczków drugie tyle od ciotki i Szyma
witam wszystkie mamy siedzące w domku ze swoimi pociechami .Jestem tu nowa mam 6 letnią córeczke i drugie w drodze również jestem z dzieckiem w domku .czesami człowiek chciał by z kimś pogadać mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona Pozdrawiam .:-)
Witam nowe Mamusie i ich dzieciaczki :-)Czesc ja rowniez jestem nowa mam 5-cio letniego synka i rowniez wysiaduje z nim ciagle w domu i strasznie mi sie juz nudzi,wiec pomyslalam ze sprobuje napisac tu aby zajac sobie troche czas
Marta, zawsze możesz napisać do mnie, ja uwielbiam pisać smsy :-)My nadal zyjemy.
Lachoniaste,ja do co niektorych sms-ki piszu a odzewu zadnego.
Weselicho udane,tylko nie wiem co z wyjazdem nad morze,bo stare cos sapie.
3ta sie.;-)
No ja myślę, że jej minie Bo jak nie to ja za jakiś czas wyląduję w miejscu co się nazywa Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorychinna_22 no co mam ci powiedzieć? Oliwce to minie, jest fajną rezolutną, temperamentną kobietką i taka będzie oj czuję to. Feel byli już chyba 1 czy 3 maja w opolu, tak coś mi się kojarzy ale ja wtedy z brzusiem wielkim chodziłam i nie w głowie mi koncerty były. Teraz to bym poszła... Ale szkoda mi małego zostawiać. W niedzielę byliśmy na pępkowym i zostawiłam maluszka na 3 godzinki z Babcią a on po prostu spał... Kochane dzieciątko. Za to starszy rozbawiony tym że przyszła Babcia za nic nie chciał spać, tylko mówił: "Babsia baja, babsia baja"
He he, dobre z tym zespołem reggae na weselu a co do gości... to obawiam się że mogliby co niektórzy taką muzykę ciężko znieść ;-)Ja to sobie tak kiedyś wymyśliłam że zespół reggae to na weselu chciałabym mieć ale nie wiem czy goście by wytrzymali...:-) No to co idziemy na Feel?
no dobra zmykam spać...na spotkanie z morfeuszem, oby przyszedł