reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodziu to jak będziesz parzyła meliske to zaparz i dla mnie:tak::tak::tak:bo moja cierpliwość też jest na wykończeniu:tak::tak::tak::-D:-D:-Dwyjące dziecko i babcia która za diabła nie rozumie,że nic robić nie może:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:Ma tą rękę złamaną i robi wszystko,żeby jej się pogorszyło:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:do dziś nie miała gipu ale mam nadzieję,że dzisiaj jej tą rękę już zagipsują.A jak jej zwracam uwagę to albo płacze,albo krzyczy.Gorzej niż z dzieckiem:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za to zresetowałam m. i zobaczymy na jak długo.Przeprowadziłam z nim poważną rozmowę i twierdzi,że zrozumiał etc.Póki co efekty widać ale na jak długo?Oby na stałe bo ja chcę takiego męża jak teraz jest:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
anula833-Nie chcę straszyć ale dzieci po roczku zmieniają się(tak słyszałam).Jeśli tak jest to strasznie się boję co u nas będzie,a to już niedługo.
OGROMNE BRAWA DLA STASIA.
Dziewczyny dzięki za miłe komentarze do zdjęć.
Bodzia jak się już tak rozruszałaś z tymi oknami to może wpadła byś do mnie i moje smyrgła.

Cześć Dziewczynki:-)
ja już po jednej impezce urodzinowej:-) jeszcze w środe:-p
walcze z uczuleniem od 3 dni jaestem wysypana swędzącą kaszką masakra:szok::wściekła/y:

Anulko brawa dla Stasia :tak:

Bodzinka fajnie tak razem na rowerki zazdroszcze :zawstydzona/y: z moim wogóle gdzieśc wyjść to święto bo wiecznie praca itp..
to o kobietak jakie trafne :-D:-D:-D

kurcze zaraz sie zadrapie na śmierć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bodziu ten opis kobiet....ja to nie wiem która ja jestem ale bardzo chciałabym liliowy kapelusz ;-) Mój też chce kupić jakieś siodełko na rower, będą mogli mi dać kawałek dnia wytchnienia ;-)
Anula gratulacje dla Stasia!!! I oby się Wam z m. ułożyło. To prawda, że w małżeństwie są lepsze i gorsze chwile ale warto walczyć.

Widzę że troszkę pustki..no ale w końcu lipiec. My za 5 dni jedziemy ...a ja sie nadal czuję kiepsko, nie wyobrażam sobie tej jazdy....ale cóż. Dziś byłam na pobraniu krwi, mamy na szczęście blisko prywatny ośrodek więc nie musiałam się ostać w nfz. A w czw idziemy na USG :-) W ndz nad ranem jedziemy do W-awki (mąż ma tam siostrę) a w pn nad ranem dalej na wschodnie wybrzeże.

w razie czego zrobię tak:tak::tak:
Swoja drogą co się dzieje z Martyną?

Martynka ma popsiuty laptoap:-:)-(
Meg a ja dziś o Tobie myślałam:-D:-D:-D
Aneta czekaj rusze mój magiczny odkurzacz;-)
Jkrzymka mojego gdzies ruszyć to tez święto:tak::tak:Choć ostatnio troszke mniejsze;-)Ale rowery uwielbia więc trzeba korzystać a i niezłe ćwiczonko:-D:-D

Bodzia śniłaś mi się kilka dni temu ;-) I Sikorka też...wiem że Sikorka miała samochód i podrzuciła mnie do Ciebie...a Ty....miałaś krótsze włosy, i dlatego mówię nie skracaj bo w dłuższych Ci lepiej ;-) :-D

reklama
Bodzia śniłaś mi się kilka dni temu ;-) I Sikorka też...wiem że Sikorka miała samochód i podrzuciła mnie do Ciebie...a Ty....miałaś krótsze włosy, i dlatego mówię nie skracaj bo w dłuższych Ci lepiej ;-) :-D
Obiecuje:tak::tak::tak:
A co do kolorków to też lubie czerwony i bordo tylko nie wiedzieć czemu mam mało takich ciufów;-);-)
Ale kocham tez zielony i fioletowy:-D:-D
A ja dziś rano myślałąm właśnie jak się czujesz Ty i brzuchol:-D:-DI jak tam Kubolek:tak::tak:

Do góry