reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KOBIETY.....
Kiedy ma 5 lat:
Oglada sie w lustrze i widzi ksiezniczke.

Kiedy ma 10 lat:
Oglada sie w lustrze i widzi Kopciuszka.

Kiedy ma 15 lat:
Oglada sie w lustrze i widzi obrzydliwa siostre przyrodnia Kopciuszka:
"Mamo, przeciez tak nie moge pójsc do szkoly!"

Kiedy ma 20 lat:
Oglada sie w lustrze i widzi sie "za gruba, za chuda, za niska, za
wysoka, wlosy za bardzo krecone albo za proste", ale mimo wszystko
wychodzi z domu.

Kiedy ma 30 lat:
wysoka, wlosy za bardzo krecone albo za proste", ale uwaza, ze
teraz nie ma czasu, zeby sie o to troszczyc i mimo wszystko wychodzi z
domu.

Kiedy ma 40 lat:
wysoka, wlosy za bardzo krecone albo za proste", ale mówi, ze jest
przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 50 lat:
Oglada sie w lustrze i mówi: "Jestem soba" i idzie wszedzie.

Kiedy ma 60 lat:
Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy juz nie moga na
siebie spogladac w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa swiat.

Kiedy ma 70 lat:
Patrzy na siebie i widzi madrosc, radosc i umiejetnosci. Wychodzi z domu
i cieszy sie zyciem.

Kiedy ma 80 lat:
Nie troszczy sie o patrzenie w lustro. Po prostu zaklada liliowy
kapelusz i wychodzi z domu, zeby czerpac radosc i przyjemnosc ze swiata.
:-))))

Moze wszystkie powinnysmy duzo wczesniej zalozyc taki liliowy kapelusz...

reklama
Witojcie z rana!!
Bodzinka
-Masz rację taki liliowy kapelusz przydałoby się włożyć,a na pewno w moim przypadku.Ja teraz jestem tak jak 40 latka.

Cześć Kobiety
po pierwsze dziękuję za życzenia bardzo bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:
Aneta świetne foty:tak::tak::tak:
Bodziu ja to jestem jak pięciolatka ciągle widzę w lustrze księzniczkę:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
U mnie za to urwanie głowy od soboty dni spędzam u babci bo ona nic nie może robić z tą złamaną ręką i padam na twarz dziś mam troszkę wolnego to doprowadzę swój dom do stanu porządnego i zaglądam do Was bo nie mam kiedy:no::no::no::no:

HEJOOOOOOOOOOOOO
A ja założyłam liliowy kapelusz:-D:-D:-D
Zreszta maiałam go zawsze z wyjątkiem okresu nawrotów deprsji:tak::tak:A teraz tfu, tfu znikneła z mojego horyzontu:-D:-D
Ja zaglądam w przerwie bo wreszcie się za okna wziełam.Na parterze i podeszczach wygladały tak,że aż wstyd;-);-)A teraz wreszcie widze swiat:happy2::happy2:
Potem dzieweczki dorzuce fotki z wczoraj:tak::tak:
Anetka to miło spędziliście dzień na plaży...Alez Wam zadroszcze:-D:-DA na Sikoreczke trza się było rzucić, w realu jest jeszcze sympatyczniejsza niż na BB:-D:tak::tak:

Z tego wszystkiego zapomniałam Wam powiedzieć o najważniejszym.Po tygodniu płaczu w trakcie ćwiczeń mój syn fakt,że późno ale zaczął raczkować:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cudowny prezent mi zrobił na imieninki:tak::tak::tak::tak::tak:

z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć o najważniejszym.po tygodniu płaczu w trakcie ćwiczeń mój syn fakt,że późno ale zaczął raczkować:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
cudowny prezent mi zrobił na imieninki:tak::tak::tak::tak::tak:
wielkie gratki dla stasia!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hejka babeczki

ja pól żywa kurde wczoraj coś mi sie stało w odcinku szyjnym kręgosłupa i ledow się ruszam do lekarza nei mogę iśc bo kurde urząd tylko dzieci ubezpieczył wrrrrrrrr
muszę sie przemeczyć bo to z przeciazenia mam

anula833 gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bodzinka
ja też mam okna do pomycia jest ich 5 wrrrrrrrrrrrr
może dam radę

jej w sobotę juz bedzie rodzinka szykuje juz wsioo

Oddam wyjca na troszkę;-);-)Staś odkąd skończył rok dostaje jakiś dziwnych napadów złości i płaczu,wieczorem nam ni chce spać a dzisiaj od osmej rano do teraz demonstrował pojemność swoich płuc.Teraz jest cisza może zasnąl albo tylko zbiera siły na dalszy ciąg:dry::confused:

reklama
No umyłam i poprsowałam firanki nawet z wyjcem włażącym na okno i jeżdzącym po prasowanych firankach...Koszmar...Chyba musze zacząć meliske pić:tak::tak:
Teraz Młode chyba zaśnie a jak wstanie to idum przewietrzyć płucka:-D:-D:-D

Do góry