reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja gnidka znowu spi......prawie cały dzien przespał chyba od tej pogody pochmurnej jest dosc ciemno i mu sie z noca chyba kojazy......a w nocy bedziemy sie bawic :p

reklama
Dziewczyny na listopadówkach pisały ze mroza albo zamykaj słóiczki na goraco i maja na kilka dni.

ja jeszcze nie gotowałam Maciowi, nie opłaca mi sie bo Macio zjada po pół słoiczka

Macio juz po kolacyjce i kapieli lezy sobie włózeczku słucha pozytywki i patrzy na karuzele i usypia. po tym deszczu zrobiło sie pochmurnie

Shady Macio zjada po pół słoiczka i to co zostanie daja do lodówki no i potem podgrzewam do tem pokojowej

fajnie dzieci juz po kapieli........ja kapie mojego o 20.30

deserkow osobiscie nie podgrzewam bo zjada mi cały słoiczek ale pewnie jak z lodowki to takiego zimnego tez bym nie dała

aaaaaa no tak....przeciez Macio jest jeszcze malutki wiec nie zje calego ;) juz zapomnialam jak Alan polowki zjadal i robilam tak jak Ty :)
Kunda pisze:
Shady Macio zjada po pół słoiczka i to co zostanie daja do lodówki no i potem podgrzewam do tem pokojowej

ALLELUJA dziecko mi WKOŃCU zasneło ::)

BYłam na spacerku wieczornym i kupiłam jednego :angel:danonka waniliowego no i zobaczymy co tatus powie jak wróci z pracy .Dac czy niedać ::)
Ale za to Jasio wcina biszkopty od mamuta ..są extra bo sie rozpłwaja w ustach .

co do słoiczków to moje dziecie zjada 2 dziennie ...deserek i zupke lub cos innego obiadowego ..no i oczywiscie mleczko , kaszki ::)

co ja chciałam jeszcze napisc ..???

reklama
Do góry