reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj my juz po deserku a dzis były suszone sliwki......mniam

no własnie chyba z naszych dzieci wyrosna imformatycy

reklama
deserek zjedzony, pyszny był. Czasami mam ochote sama zjesc taki deserek, bo obiadki Maciowe mnie nie pociagaja, raz skosztowałam i wystarczy ;)

sorbek nie obraz sie ale chyba nie wierzysz we wszystko co pisza! np. na puszce mleka zeby wode gotowac 5 min na pampersach i takie tam rozne inne dziwactwa! mnie sie wydaje ze im wczesniej dzieciom sie wprowadza nowe pokarmy tym mniej sie uczulaja! a danonki sa przystosowane dla malych dzieci. zreszta jeden jak ledy da to zobaczy jak cos jasiowi bedzie wysypka czy bolacy przuszek to bedzie wiedziala ze od tego i wi8ecej nie da a jak bedzie tolerowal???? to dzidzia bedzie miala jeden dodatkowy smaczny posilek! ja dawalam hubciowi i bylo ok! wiec ja jestem za tym zeby dala. a jak zrobi.......zobaczymy!

ja tez słyszałam ze dzieciom mozna wprowadzic danonki w drugim półroczu. Ja poczekam az mały skonczy 7 miesiecy i bede prubowała

powiem tak dzieci karmione piersia powinny pozniej dostawac inne pokarmy niz dzieci butelkowe, dlatego, ze brzuszek Malucha przyzwyczajony jest do czegos "nowego" a brzuszek, ktory je tylko mleko mamy jest bardziej wrazliwy...........

a to ze dziecko powinno zjadac mleko krowie i laktoze po roku czasu powie Wam kazdy lekarz

mogłabym ;D bo to tak sobie wymysliłam ;D co miesiac wprowadzam inny rodzaj pokarmu aby Macio spokojnie je sobie przetrawił i sprubował. W tym miesiacu wprowadziłam kaszki i narazie przetestowałam dwa rodzaje, skosztowalismy tez raz biszkopcka, chce jeszcze sprubowac z kupnym biszkocikiem.

aha to wpozo! przynajmniej wiesz czy cos mu sie dzieje! ale ja tak tylko zapytalam!
joaska nie zgodze sie z toba znaczy nie ze wszystkim bo mi pani doktor powiedziala ze spokojnie moge dawac danonki! zreszta nie jestem pewna ale czy danonki sa na pewno na krowim mleku? bo mnie sie wydaje ze chiba na sztucznym ale nie wiem wiec nie dam sobie reki uciac!

mordziulka pisze:
aha to wpozo! przynajmniej wiesz czy cos mu sie dzieje! ale ja tak tylko zapytalam!
joaska nie zgodze sie z toba znaczy nie ze wszystkim bo mi pani doktor powiedziala ze spokojnie moge dawac danonki! zreszta nie jestem pewna ale czy danonki sa na pewno na krowim mleku? bo mnie sie wydaje ze chiba na sztucznym ale nie wiem wiec nie dam sobie reki uciac!

lekarz zna dziecko, wie jakie ma tendencje do alergii i wtedy wydaje opinie, dlatego napisalam tak ogolnie.......

a to jest sklad ze strony Danonek
Danonki to przygotowany specjalnie dla dzieci wysokiej jakości serek

BEZ KONSERWANTÓW, wyprodukowany z mleka krowiego (wyłącznie

polskiego!) i dokładnie rozdrobnionych owoców.
Danonki są polecane jako element codziennej diety, ponieważ zawierają wapń
i witaminę D, niezbędne do budowy mocnych kości i prawidłowego rozwoju dziecka.

reklama
ok spoko! ja i tak mysle ze mozna sprobowac! ja dalam nic nie bylo a lady czy ktos inny jak chce w koncu to mamy decyduja o dzidziach swoich!
a za sklad dzieki na prawde nie znalam! ale pewnie nie jednej mamie psie przyda ta wiedza!

Do góry