reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
sorbek nie obraz sie ale chyba nie wierzysz we wszystko co pisza! np. na puszce mleka zeby wode gotowac 5 min na pampersach i takie tam rozne inne dziwactwa! mnie sie wydaje ze im wczesniej dzieciom sie wprowadza nowe pokarmy tym mniej sie uczulaja! a danonki sa przystosowane dla malych dzieci. zreszta jeden jak ledy da to zobaczy jak cos jasiowi bedzie wysypka czy bolacy przuszek to bedzie wiedziala ze od tego i wi8ecej nie da a jak bedzie tolerowal???? to dzidzia bedzie miala jeden dodatkowy smaczny posilek! ja dawalam hubciowi i bylo ok! wiec ja jestem za tym zeby dala. a jak zrobi.......zobaczymy!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kunda a czemu trzymasz sie tak tego terminu? nie mozesz jutro spruboiwac????
Joaska
Lipcowe mamy '05
powiem tak dzieci karmione piersia powinny pozniej dostawac inne pokarmy niz dzieci butelkowe, dlatego, ze brzuszek Malucha przyzwyczajony jest do czegos "nowego" a brzuszek, ktory je tylko mleko mamy jest bardziej wrazliwy...........
a to ze dziecko powinno zjadac mleko krowie i laktoze po roku czasu powie Wam kazdy lekarz
a to ze dziecko powinno zjadac mleko krowie i laktoze po roku czasu powie Wam kazdy lekarz
mogłabym ;D bo to tak sobie wymysliłam ;D co miesiac wprowadzam inny rodzaj pokarmu aby Macio spokojnie je sobie przetrawił i sprubował. W tym miesiacu wprowadziłam kaszki i narazie przetestowałam dwa rodzaje, skosztowalismy tez raz biszkopcka, chce jeszcze sprubowac z kupnym biszkocikiem.
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
aha to wpozo! przynajmniej wiesz czy cos mu sie dzieje! ale ja tak tylko zapytalam!
joaska nie zgodze sie z toba znaczy nie ze wszystkim bo mi pani doktor powiedziala ze spokojnie moge dawac danonki! zreszta nie jestem pewna ale czy danonki sa na pewno na krowim mleku? bo mnie sie wydaje ze chiba na sztucznym ale nie wiem wiec nie dam sobie reki uciac!
joaska nie zgodze sie z toba znaczy nie ze wszystkim bo mi pani doktor powiedziala ze spokojnie moge dawac danonki! zreszta nie jestem pewna ale czy danonki sa na pewno na krowim mleku? bo mnie sie wydaje ze chiba na sztucznym ale nie wiem wiec nie dam sobie reki uciac!
Joaska
Lipcowe mamy '05
mordziulka pisze:aha to wpozo! przynajmniej wiesz czy cos mu sie dzieje! ale ja tak tylko zapytalam!
lekarz zna dziecko, wie jakie ma tendencje do alergii i wtedy wydaje opinie, dlatego napisalam tak ogolnie.......
a to jest sklad ze strony Danonek
Danonki to przygotowany specjalnie dla dzieci wysokiej jakości serek
BEZ KONSERWANTÓW, wyprodukowany z mleka krowiego (wyłącznie
polskiego!) i dokładnie rozdrobnionych owoców.
Danonki są polecane jako element codziennej diety, ponieważ zawierają wapń
i witaminę D, niezbędne do budowy mocnych kości i prawidłowego rozwoju dziecka.
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ok spoko! ja i tak mysle ze mozna sprobowac! ja dalam nic nie bylo a lady czy ktos inny jak chce w koncu to mamy decyduja o dzidziach swoich!
a za sklad dzieki na prawde nie znalam! ale pewnie nie jednej mamie psie przyda ta wiedza!
a za sklad dzieki na prawde nie znalam! ale pewnie nie jednej mamie psie przyda ta wiedza!
Podziel się: