reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mordziulka spoko, ja tez uwazam, ze wszytko zalezy od mamy i od dzieciaczka...............ja sie wstrzymuje od mleka krowiego do roku, wtedy maluch je juz prawie wszystko i wtedy bedziemy probowac............aha i plecam Bakusie, moja kolezanka daje je swojej poltorarocznej coreczce i wszystko wporzadku :)

reklama
joaska wiesz ja mysle ze potem jak sie wszystko naraz daje to jest wiekszy problem! a bakusie tez daje one na pewno sa na modyfikowanym! hubert tez je lubio ale tam sa kawalki a on jak poczuje to zaraz wypluwa! ale poza tym bardzo mu smakuja i tak na zmiane albo danio albo bakus! bo hubert ma skaze i nie moge za czesto. ale jak jadal danonki to nic mu nie bylo! troche to dziwne! pytalam pani doktor i ona mi powiedziala ze jeszcze nie spotkala dziecka ktore by po danonkach mialo uczulenie! a jak zjadal duze danio to juz mial purpurowe poliki!

u mnie tyz cos sie kotlasi!!! ale chyba przechodzi jakos tak dzis wszystko bokiem ucieka odemnie! jak na rehabilitacje szlismy to normalnie sie ciemno zrobilo lecialam zeby nie lunelo a jk juz pod blokiem bylam to slonce zaswiecilo ale za to bylam 10 min przed czasem a zawsze sie spuzniamy.........

ale jedna laska się przywitała -wpadła nie wiadomo skąd napisała o szesciu kupach i poszła sobie niezłe jaja ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh:

mordziulka nie obrażam się wcale i nie wierzę że tak jak tam pisali od 3 roku bo to przesada ale o mlaku krowim to słyszałam od pediatry że uczula bardzo
nie wiem moje zdanie takie że jak faktycznie chce spróbowac to powinna dać łyżeczkę żeby w razie jakis dolegliwosci nie były one znaczne bo jeśli ma alergiie albo dostanie boleści po całym opakowaniu to bardziej prawdopodobne niż po łyżeczce
L4dY - uważaj na mojego ziecia :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

czy gotową zmiksowaną zupke na papke też mogę zamrozić i podać no za kilka dni bo zrobiłam za dużo ::) ::) ::) :p :-[

Joanna@ - nie za maco ;) :laugh:

sorbek sorki zpomnialam ze to twoj zieciunio!!!!!!! :D :D :D juz nic nie mowie!!!!!!! oczywiscie zart!!! kobitki jak tam chcecie ja juz mam starsze dziecko i tak na dobra sprawe podchodze bardziej na luzie ale pewnie jak hubert mial dostac pierwszy raz to tez sie stresowalam!!!!! ale na szczescie justyna byla blisko a ona juz dwoje wychowala wiec zawsze mi porazdzila!!!!!!

sorbus mysle ze zupke nie ja trzymam max dwa dni w lodowce ale jak chcesz. :p
a ta od kupek to juz byla wczesniej cos napisala i pewnie jeszcze sie pojawi!!! ;D
juz myslalam ze nie ma nikogo na szczescie sorbus sie pojawila! a jak majusia? lepiej?

SORBEK mi jak sie zrobi za duzo to szczeze nie mroziłam ale pakowałam do słoiczkow i gotowałam

a z tymi danonkami to wam powiem niech kazda podaje kiedy jej sie zywnie podoba

moj mały ma skaze białkowa i szybko nie dostanie takich rarytasow :(

reklama
Do góry