reklama
L4dY-bIrd
doula
Kunda pisze:Tylko ze Macio nigdy duzo nie jadał. Zreszta prubowałam mu dac cały słoiczek zupki i konczyło sie na tym ze połowe wywalałam bo nie zjadał, natomiast deserek zdarzy sie ze zje cały ;D
noooo....moj Jasio tez nigdy duzo niejadł ...
L4dY-bIrd
doula
ło jacie ..też bym zjadła takie ze smietana ahhh... :angel:
albo wielką miche mizerii.Czekam kiedy ogurasy będa po 2 złote za kilo to sobie kupie 5 kg i sama pochłone > > > > > >
albo wielką miche mizerii.Czekam kiedy ogurasy będa po 2 złote za kilo to sobie kupie 5 kg i sama pochłone > > > > > >
L4dY-bIrd
doula
a potem sie ze.....gam 8)
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Shady Macio ma 6, 2 tyg a Alan 6,4 to dwa tygodnie ( krakowskim targiem- chociaż z Wawy jesteś :laugh: :laugh: :laugh
No fajny ten lekarz - zmieniłam przychodnie coprawda zapisałam się do innej babki ale jak mi się nie spodoba to do tej pójdę
No fajny ten lekarz - zmieniłam przychodnie coprawda zapisałam się do innej babki ale jak mi się nie spodoba to do tej pójdę
L4dY-bIrd
doula
qrcze ...niewiem dlaczegole czersnie mi sie zawsze kojazą z robakami takimi białymi : i w sumie lubie czesresnie ale jak sobie przypomne te robaki to mi przez gardło nieprzejdą :Kunda pisze:mogłby byc jeszcze czeresnie takie pachnace słoncem....
choc ostatnio jadłam pysznego arbuza szkoda ze jeszcze drogie
...wiem ..pokopana jestem >
reklama
skonczyłam sobie ogladac swój serial...smiejcie sie ze mnie ale odkad jest Macio na swiecie to ja w telewizji ogladam tylko MjM no i czasem jakies wiadomosci...
moj Męzus wybył do pracki i jestem ciekawa kiedy wróci
moj Męzus wybył do pracki i jestem ciekawa kiedy wróci
Podziel się: