reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje kochane, juz mi lepiej:tak::tak:
Chcialam sobie zrobic omlet z serem ale...Pawel wyzarl caly ser:confused2::confused2:
Niom jak milutko w domku pachnie mmmmmmm
Iwonka to niedlugo juz jedziesz
Iiwka fajnie,ze Wam sie uklada.:tak::tak:

reklama
Iiwka naprawdę dobrze, że się wynosicie z toksycznego gniazda:tak::tak:
Mój męż też był przy porodzie:tak::tak:i czułam się dużo bezpieczniej jak podczas podawania narkozy trzymał mnie za rękę. no i mamy reportaż fotograficzny z tego, jak szymcia z brzucha wyjmowali;-):-D
Asiulinka speszyl for u
technik_masazysta.gif

....

a w kwestiach porządkowych to my na 45 m ale dość intensywnie zagospodarowanych wiedziemy żywot i jeśli coś zmieni swoje położenie tudzież zostanie nonszalancko rzucone przez mojego męża natychmiast widać i ja mam wrażenie , że bałagan jest straszny i chaos.dlatego codzienna krzątanina patrolowa to konieczność o odkurzaniu i myciu podłóg nie wspominając:baffled:
Szymek wykańcza śniadanie. idziemy tatę budzić ale dziś pięknie za oknem:happy2:
No właśnie...w większym mieszkaniu jest więcej schowków :-) :tak::tak:
Madzka to macie wille:-p:-p
My mamy 36 m i porozwalane zabawki mojego dziecka sprawiaj balaganu niepsrztanego od roku a jak wchodzi M to juz w ogole wyglada:szok::szok::szok:
Ja zawsze myje podloge jak dziecie spi albo jest zajete czym innym...Jejku juz nigdy nie bede myla wrzatkiem...Ale przy psie i na parterze to jakos lepiej sie potem czuje jak tak kafelki umyje...
Dobra mus jeszcze zaslony powiesic i na omleta mnie naszlo a jak Najmlodsze wstanie to mu piaskownice obiecalam.
No Bodzia my 37 z hakiem ...najbardziej mnie wkurzają wiecznie porozwalane zabawki w dużym pokoju...no przejść nie idzie a od sprzątania w kółko ręce opadają:baffled:Bodzia domyślam się że myjesz mopem podłogę z tym wrzątkiem i nie masz rąk z azbestu ;-) U nas kurna nawet wiadra nie ma gdzie schować i myję na kolanach....jak w średniowieczu :-D:-D
No i dobrze że tym razem nie nalałaś wrzątku...ja to w ogóle jak sprzątam Kubę wkładam w krzesełko albo w łóżeczko bo mnie nerwy biorą jak mi się pląta pod nogami :angry:
Anula dla PRAWIE dorosłego Stanisława ;-) na 11 miesiączek wielu chwil beztroski, ciekawych przygód w zaczorawanym świecie dzieciństwa, który z każdym dniem szerzej otwiera przed nim drzwi
199.jpg

i my się dołączamy.. jeja ale Staś już duży!!! :-)

Iwka to super że Twój chłop zostanie i że będziecie mieć lepiej :-) a przepustki będą jeszcze nie raz :-)

Moj Pawel tez byl przy porodzie i czulam sie duzo bezpieczniej i lepiej.No i to on pierwszy uslyszal i zobaczyl Karolka:-D:-D

Właśnie sprawdziłam autobus:baffled: mam o 4.46 odjazd na dworzec:szok: To ja nie wiem o której wstac będę musiała:no:
A co do wielkości mieszkań to u mnie ekstra luks 48m:-D Dzieciaki porozwalają zabawki u siebie a potem Adrianko przynosi swoje i mówi że musi się u mnie bawic bo u nich nie ma jak chodzic:baffled:

reklama
Do góry