reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
polewka:laugh2::laugh2::laugh2: no muszę iść nie ma rady:no::no:;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D Dobranoc Kofane.
A zapomniałam jeszcze Wam napisać , że ja nie wiem co to będzie jak się porozjeżdżamy na wakacje a Marta nie będzie mieć neta:no::no::-:)-:)-:)-(
Lubię Was kobity:tak::-D:-D

Dzień dobry.
Czyżbym była pierwsza?:szok::-D
A ja nawet o dziwo wyspana.:tak: Grześ co prawda obudził się o 6, ale pozwolił mamie doleżeć. Maćko przyszedł do nas do łóżka o 6.30 i do 7 razem się byczyliśmy.:tak::-)
Za oknem słońce świeci na bezchmurnym niebie, więc zaraz zapodam Grześkowi kaszkę i po 9 wybywamy na spacerek.:-)

Ja z zrzutem fotek mam lux,bo w drukarce Canon 3w1 mam wejście na karty pamięci:tak:
My i w drukarce i w kompie mamy

:-):-):-)udało sięm
PIKNIE

sikoreczka to jeszcze nic:no: mój czasem prosi żebym koronkowe kozaczki ze ślubu włożyła:confused2::errr::-D:-D:-D:-D

buhaqhahaha:rofl2: u mnie podwiązka jest na topie:-p
Ponczoszki i mni:-p:-p:-p:-pCzasem do tego stringi:rofl2::-p;-);-)
DZIEN DOBEREK
Pan Lolinek wczoraj zasnal o godzinie 17,30 i spal.....do 4,30:szok::szok:Ale o 5,15 go spacyfikowalam i dospal do 7:happy2::happy2:I jaki wyspany sie obudzil, no cud:tak::tak:Maz przed kwilka wybyl do pracki wiec ja sie za sprztanko biore i pewnie wybyjemy:tak::tak:

Cześć Dziewczyny :tak::-D:-D:-D
u nas śliczny dzień się zapowiada tylko mam mega niechcieja
Inna śliczne fotki a Oliwka cudna księżniczka
Madźka super kreacja a teściowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie warto na nie nerwy tracić
Bodzia śpiący faceci rewelka
na mojego m. działa dres:confused::confused::confused::confused:głupek jeden:tak::tak::tak::tak:
wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki na tipsach i temu znikłam:tak::tak::tak: i czekam tylko aż skończą się mistrzostwa bo nie mogę z Wami imprezowac:no::angry::angry::angry: necik mi pada

reklama
Do góry