reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Amandzia zasnęła zaraz po odłożeniu do łóżeczka :tak:mam nadzieję że okaże łaskę i pozwoli się matce wyspać:confused:
Moje małe kałużowe ludki:
14003713098.jpg

14071013098.jpg
Sikoreczka uroczo wyglądają Twoje kałużowe ludki:tak::-D:-D:-D
A to jeszcze 2 fotki z wesela:
Z kochaną córunią:

Królowa parkietu:

ja i mój małżuś:

Martyna bardzo ładnie wyglądasz :-):tak::-)
wszystkie foteczki są świetne:tak::-):-)
Niom to Lolinek z kolezanka

Kolezanka ma smoka to ja tez chce zobaczyc jak to smakuje!!!!!!

Obiadek u Babci

Chce ZEJSC!!!!!!!!

Spimy sobie slodko....
Bodzia superaśne foteczki :-):tak::-):tak::-) słodko śpiuchają Twoje chłopaki :tak::-D:-D:-D
A Madzia już na wyjazd spakowana:rofl2:
HPIM7477.jpg
Bombowa foteczka:-):-):-)

Pewna Łodzianka się zliszyła w gubieniu kilogramów.Patrzcie co wynalałzam;-):szok:,robimy zrzutę?
Urządzenia rekreacyjne

Dojenie krowy

Zbliża się czas obrządku w zagrodzie. Wszystkie krowy już są w oborze, tylko została jedna Super Mućka.
Zaczynamy ją doić i co widzimy.... PIWO, choć czasami daje też i mleko.
Zabawa polega na jak najszybszym wydojeniu naszej Super Mućki.
I ty możesz zostać farmerem...
dobra na taka krówkę zrzutę możemy zrobić:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:no uwziął się na mnie po prostu pośniecie mi przecież:angry:
Madźka bez pośpiechu ;-)co sie odwlecze to nie uciecze .....czy jakoś tak :laugh2::laugh2:

Hej.:-)
Melduję, że żyję i mam się nawet dobrze.;-):-D
Cały dzień Was podczytuję, ale jakoś czasu na odpisanie brakuje.:baffled:
Z tego co pamiętam:
Inna super z Was zielona rodzinka.;-):tak::-D Ślicznie wszyscy wyglądaliście, ale Oliwka najśliczniej.:tak::-)
Sikorka deszczowo-kałużane dzieciaczki bomba, a Madzia w plecaku czad.:tak::-)
Bodzinka wszystkie zdjęcia super.:tak:
Anula dobrze, że nieprzejmujesz się tymi pseudoznajomymi.:tak: Co za ludzie...brak mi słów.:no:

i już więcej nie pamiętam...:sorry2::zawstydzona/y:

A teraz już zmykam, bo garnki umyłam, ciasto zrobiłam i nawet zupkę na jutro ugotowałam (bo rano pewnie bym nie zdążyła).:tak: Mam nadzieję, że będę miała jutro więcej czasu i dzieciaczki pozwolą, to zaglądnę wcześniej (i częściej), to sobie pogadamy.:-)

Dobranoc kobitki.

reklama
ale mi posłodziłyście:tak:;-)dzienki. ja się sobie tyż podobam a to najważniejsze . teściowa i tak będzie nosem kręcić:no:
Martaaaaaaaaaa leżę po prostu:rofl2::-D:-D

Do góry