reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

GBI spi.... ciekawe jak długo popijam 3 kawe jakos nie moge do siebigae dojsc dobrze ze Kornelia sie ładnie sama bawi az mam wyrzuty sumienia ze sie nia nie zajmuje ale NIE CHCE MI SIE!!! jedyne na co mam ochote to SPACCCC

reklama
ale się u nas rozlało:szok::szok: aż mi się dobrze prasuje normalnie:tak::-D bo ja z tych dziwadeł co kochają deszcz jak siedzą w domku - jakoś mi wtedy tak przytulnie i nastrojowo i sił przybywa. Szymonek jeszcze piuchna i dobrze może obudzi się w lepszym nastroju:happy2::happy2:

No i już po spacerku, bo się rozpadało :-(.

Madźka ja tam jestem z tych co lubują się w burzach :tak::-):-):-). U-W-I-E-L-B-I-A-M jak grzmi i się błyska :-):-):-).
Jak były te nawałnice w tamtym roku, to jak idiotka stałam w oknie z aparatem w ręce i foty strzelałam :-D.

Młoda mi usnęła :eek:. No po prostu rewelka :crazy:. Wstanie pewnie na wieczorynkę i bąblować do 1 w nocy będzie :baffled::baffled::baffled:. O zgrozo :baffled:.

Cześc dziewczynki:-)
U nas też padało i zrobiło się zimno, na szczęście zdążyliśmy wrócic od lekarza:tak: Miło się zaskoczylim bo Adrianek ma czyste oskrzela i jest TYLKO przeziębiony co w jego przypadku to prawdziwa rzadkośc. No oby tak dalej i możemy w sobotę wyjeżdżac:-D:-D:-D:-D

Cześc dziewczynki:-)
U nas też padało i zrobiło się zimno, na szczęście zdążyliśmy wrócic od lekarza:tak: Miło się zaskoczylim bo Adrianek ma czyste oskrzela i jest TYLKO przeziębiony co w jego przypadku to prawdziwa rzadkośc. No oby tak dalej i możemy w sobotę wyjeżdżac:-D:-D:-D:-D
Ptaszyno cieszę się, że ze starszym bebokiem wporząsiu:tak::tak::-)z drugiej strony co się dziwić ,że dziecko infekcje łapie jak pogody jakie są każdy widzi a zimy nie było więc żadne paskudy wirusowe nie powymarzały:no::no:

Szymek tryska radością i ryczy ze śmiechu:confused2::rolleyes2:cudowna odmiana - pewno usłyszał jak ojciec mówił przez telefon, ze jedzie mu coś na 8 miesiączek zakupić:rofl2::-D:-D

Anio bo twój łobuziaczek już 8 miesiączków rozrabia:-D
Szymonku koffany! Sto latek na te twoje ośmiomiesięcznicę;-) Co byś zdrowy rósł i mamy nie męczył:tak:

reklama
Do góry