reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No baaaaa ja jezdem za:-D Mój i tak w tv się będzie gapił:tak:
Adrian kupił sobie wczoraj gumowego ufoluda. Jak się go ściśnie to mu oczy wyłażą:szok: Ale się fajnie wyżywamy:-p

reklama
Szymonie!!!!!

puchatsp3.gif

Dziękujemy Bodzia - ja zyczenia zinterpretowałam "weź chłopie latawca i leć mieć serce dla matki i nie ryczeć tak okrutnie":rofl2::-D:-D
męż kąpusia Młodego , ale na mnie przypada zasypianie przez meczor więc będę pewno koło 22:baffled:nie kłaść się spać bo będziemy lachonić:tak::tak: Maaaaaaaaaaaartaaa:-D

Czego się Lachonie dżesz;-):-D?
ALUSKA -Swachowa

Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna
!

kwiat_brokat_2.gif

Szymonku koffany! Sto latek na te twoje ośmiomiesięcznicę;-) Co byś zdrowy rósł i mamy nie męczył:tak:
Dołączamy się do życzonek.
Uffffffff,już po egzaminie,luzik normalnie był,siedziałam w drugim rzędzie w auli,przede mną starosta roku,to przez ramię mu zerkałam a drugi kumpel z prawej dyktował:tak:.Wyniki w czwartek.Jeszcze tylko zaległy egzamin z tamtego roku i pisanie pracy mnie czeka:tak:.
Meg,dzięki,doszło dzisiaj:tak:.
Bodzia,Karolkowi już lepiej:confused:?
Olo pozdrawia :tak::-D:-(
Lachonic będę po 21-ej bo Olo dwno na kompie grał a że grzeczny dzisiaj był to niech mu będzie:tak:.

Cześć dziewczyny

Wczoraj do Was nie zaglądałam bo niestety nie miałam czasu:confused:, byłam u kuzynki, pogrillowaliśmy itp. Dziś od rana też nie miałam kiedy, wziełam sie za porzątki w garażu:baffled:, taki tam był syf że ho ho:szok::crazy:.Potem wyczesałam moją owczarkę, i już miałam dość:baffled:. Przeszło mi zmeczenie zrobiłam obiadek i maxi szybkie pączki z łyżki:tak::-D;-).
Wiecie jak sie zdenerwowałam gdy wróciłam z córcią z tańców:wściekła/y::angry:, wchodze na podwórze i patrze nie ma mojego psa:no:,(nie owczarka, tego drugiego-sznaucerka miniaturowego) szukam w domu i nic:angry:. Wsciekłam sie jak cholera bo moja mama zostawiła ztyłu otwartą furtkę:no:. Szukałam gnojka prawie 2 godziny:angry:, już myślałam że nie znajde i że nie bedzie kto miał grzać mi nóg:no:. Ale na szczęście koleżanka zadzwoniła że znalazła moja zgube:tak:.

Teraz musze nadrobić zaległości i poczytać troche co tu sie działo:-D

Marta Lolo cool:tak::tak:Fotki czekaja:rofl2::rofl2:A ja wiem co mu zaszkodzilo:baffled:W sobote zakupilam truskawki.Lolo jadl ja nie.Dzis zjadlam resztke i alaaaaaaaaaaaaaaa, buuuuuuuuuuuuu, moj brzuszek:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Ciekawe czym opryskane byly:confused:A moze zepsute:confused::confused:
Madzka to mialam na mysli:tak::tak:

reklama
Do góry