reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia tulasy kofana:tak:niestety z truskami tak jest nigdy nie wiadomo czym były pryskane:baffled::baffled: dawaj te fotki:laugh2::-D
Marta no to piknie na egzamku śmignęłaś;-);-)
no to ja już jestem jakby co to wrzeszczeć;-)

reklama
Aaaa fotki!! Fotki na Nk sa, nie byde was dwa razy zameczac dzis:-p:-pMordke moja pokazuje;-)
Ale wiecie co ja padam, takze wybaczcie..Ide do moich chopow...

Hej.:-)
Ale miałam dziś dzień.:growl::wściekła/y::crazy::-( uch, dobrze, że już się kończy.:tak:

a nasz Szymonek będzie wyglądał tak;-)
nie, no nie pogadasz, elegancki ten Twój synuś będzie.:tak:
I z okazji 8-miesięcznicy składamy najlepsze życzenia -dużo zdrówka i miłości, no i mało kłopotów.:tak::-)
misiaczek.jpg

Aluśko koffana!!! Ja mówiłam że mam sklerozę, więc spóżnione ale szczere życzenia dziś ci składam:
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia!

7193_b.jpg
I ja przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj.

Cześc dziewczynki:-)
U nas też padało i zrobiło się zimno, na szczęście zdążyliśmy wrócic od lekarza:tak: Miło się zaskoczylim bo Adrianek ma czyste oskrzela i jest TYLKO przeziębiony co w jego przypadku to prawdziwa rzadkośc. No oby tak dalej i możemy w sobotę wyjeżdżac:-D:-D:-D:-D
No to dobrze,że z małym ok.:tak: Przynajmniej nie pokrzyżował Ci planów.;-):-D

Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.

reklama
Do góry