reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam !

ja taka nie byłam w jej wieku małżonek również więc nie wiem po kim to ma :crazy: wrrr..............:no:
Nie wiesz?? To pewne ze po tesciowej.Niestety dzieci nie dziedzicza genow tylko i wylacznie po nas, po dziadkach tyz.:-p;-);-):-)
Borrrie jaki ja mam dzisiaj leniwy i zarazem nerwowy dzień...........................
nie wyspana a dzieci marudzą pogoda pod psem Gabi mało spi Koko chce sie bawić jak to połączyć i jeszcze ja mam dzisiaj chec zrobic cos dla siebie jeszcze w pizamvce laze po domku
o matko nie uwierzucie co zrobiło moje pół roczne stworzonko? dałam jej balonika Kornelki do zabawy a ona zlizała całe malunki z nieco wyglada jak ufoludek cała paszcza zielona i rączki masakra a najorsze to to ze to paskudztwo nie chce zejść takze dobrze ze pada bo i tak bysmy nie wyszły z taka buziulka
Bardzo pomyslowe dziecko. Suuuper
Ja też Lachony pomykam na jakieś zakupy:tak: Nie chce mi się jak nie wiem bo nie lubię robic zakupów z Adrianem. Strasznie łobuz marudzi w sklepach i czasami wór piniędzy to dla niego za mało:baffled:
Zakupy z synem... to cos co tygrysy lubia najbardziej

My juz pospacerowani, pozakupowani, a teraz pewnie czas na PPD dla mnie i Garfielda dla Stasia. I jeszcze jaki obiad trzeba skombinowac. O ciezki moj los...

reklama
Zakupy z synem... to cos co tygrysy lubia najbardziej

To najlepsza rozrywka dla mamus:rofl2::rofl2::rofl2: Ja jeszcze laze bez wozka, wiecie masochistyczne zapedy mam, wiec w ogole rozowiutko hihihihihihihihihihihih
Ale sa plusy, ledwo weszlismy Moo synul spi...:-D:-DChoc w sklepie koniecznie chcial dzis przymierzac buty damski:-):-)
Bo wiecie babeczki upolowalam buty na wesele dla WYBREDNEGO:happy2::happy2:No i rozagladalam sie za sandalkami i adidaskami dla Mlodego bo.....Ma je na styk, lada dzien wyrosnie:-:)-:)-(Szczegolnie z polbucikow:-:)-:)-(

Hej

I ja dołączam do niewyspanych. Zaraz normalnie padnę.
Oczy mam na zapałkach i leniwiec ze mnie straszny.
Chyba ciśnienie spadło.
KAWYYYYYYYYY !!!

Winka kawusia leci łap;-)
1619_2005-0181.jpg

Bodzinko u mnie też buty dla małej sie szykują tylko ja potzrebuję sandałki i kalosze do końca tygodnia:szok: Bo gdzie ja bym potem na tej wiosce butów szukała:baffled:

sikoreczko :-) wielkie dzięki za kawusię :-).

A powiedzcie mi dziewczęta, czy kupujecie zawsze dzieciakom firmowe buty ?
Ja właściwie tylko adidasy jakieś firmowe staram się kupować, a tak to sandałki kupujemy
na przykład w ccc. Bo Bartek ma jak dla mnie ceny z kosmosu, no chyba, że jakieś sensowne obniżki zrobią.

Aluśko koffana!!! Ja mówiłam że mam sklerozę, więc spóżnione ale szczere życzenia dziś ci składam:
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia!

7193_b.jpg

Ja nie kupuje firmowych....Adidaski w ccc za 30 zl, sandalki bardzo fajne za 30 zl kupilam w sklepie zwyklym, szmaciaki Lemigo.Nie wyrobilabym jakby miala firmowki kupowac.Ja sobie pomysle, ze w maju wydalam 60 zl ,a tu teraz sie znowu szykuje 60 za adidaski i sandalki to mnie glowa boli.Bo Lolo teraz to juz 24/25 bedziemy szukac....

ALUSKA
ja tyz mam skleroze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wiec pedze Ci zyczonka zlozyc
Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna
!

kwiat_brokat_2.gif

I ja dorzucam sie do życzeń urodzinowych :-)

aluśka :)
Wszystkiego co w życiu najlepsze :-)
Spełnienia najskrytszych marzeń :-)
i mnóstwa MIŁOŚCI :-).

reklama
Do góry