reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam zobaczyć co u Was i chyba znikam.dostałam wiadomość i cuję się jakbym obuchem w łeb dostala ale nie umiem jeszcze na ten temat rozmawiać i nie chcę nie potrafię:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
nie wiem jak teraz będę sie pojawiać bo jestem potrzebna gdzie indziej:no::no::no::no:
dopra idę sobie płakusiać małż zasnął a potrzebuję,żeby koś mnie przytulił:sad::sad::sad::sad::sad::sad:spokojnej nocy

reklama
Dobrej noki koffane! Oczywiście Madziulka już w naszym łożu:baffled: Ciekawe kiedy ona zostanie w swoim łóżeczku:-(
caratt015.gif

Wpadłam zobaczyć co u Was i chyba znikam.dostałam wiadomość i cuję się jakbym obuchem w łeb dostala ale nie umiem jeszcze na ten temat rozmawiać i nie chcę nie potrafię:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
nie wiem jak teraz będę sie pojawiać bo jestem potrzebna gdzie indziej:no::no::no::no:
dopra idę sobie płakusiać małż zasnął a potrzebuję,żeby koś mnie przytulił:sad::sad::sad::sad::sad::sad:spokojnej nocy
tulę cię mocno kochana! Oby noc przynisła ukojenie:-(

inna,jak wesele nie podpasi;-) to dawaj,bo jutro grają u mnie Blue Cafe a w niedzielę Lombard:tak: wsio za friko:tak::happy2::happy:.
Nie lubię Blue Cafe :no: za Lombardem też średnio przepadam :baffled: Ale jak kiedyś zawitam w Twoje strony to na pewno Cię poinformuję, że się spotykamy :tak:;-):-D
Cześć.:-)Inna życzę udanej imprezki jutro. Ja też oglądam Opole (w końcu chyba wypada... :dry:;-):rofl2:) ale rewelacji to tu nie widzę (nie słyszę).:no::sorry:
Dzięki, mam nadzieję, że będzie fajnie :tak:
Nie wiem, czy to tylko moje zdanie, ale od kilku lat Opole to jedna wielka porażka :baffled:

asiulinka,a daleko do amfiteatru masz:confused:?Jeśli tak to rzuc petardę,może ona wygra w Debiutach;-):tak::-D:-D:rofl2::laugh2:?
Oj, tak, ta petarda na pewno byłaby najlepsza ze wszystkich :rofl2:

ooo Asiulinko ja już myślałamże ty na żywca Opole oglądasz:tak: A ty dechę znów męczysz:rofl2:

Już kolacyjka gotowa. Jeszcze czereśnie mam na przekąskę:-p
Heh, z tego co wiem, to ludzie całą noc stali w kolejce do kasy pod opolskim amfiteatrem, a bilety kupiły zaledwie 3 pierwsze osoby - bo kupowały w hurtowych ilościach i dla pozostałych nie starczyło. Poza tym należy wziąć pod uwagę, że spora część biletów na festiwal jest przeznaczona dla VIPów... Np. dla pracowników Urzędu Miasta, itp. :baffled:

Kochana, nie wiem o co chodzi, ale tulę mocnoooooooooooooo! A jak tylko będziesz czuła potrzebę wygadania się - to wal do nas jak w dym :tak:

Dobrej noki koffane! Oczywiście Madziulka już w naszym łożu:baffled: Ciekawe kiedy ona zostanie w swoim łóżeczku:-(
caratt015.gif
Dobranoc, koffana. Ja też chętnie bym się pozbyła Potwornickiej z naszego łóżka, a w zaszadzie materaca ściągniętego z łóżka ;-) Ale tylko czasami, bo uwielbiam jak się rano wtula we mnie :blink:

Pierwsza;-):-D,pobudka o 5:30 bo małż na wieś pojechał prośka ustrzelic,bo cioci mięcho się skończyło i mus ojcu pomóc:tak:.My z Julem przesrany;-) dzień mamy,NIE POPJAJCIE TRUSKAWEK MLEKIEM:no::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:.Od wczoraj jak się wylachonowałam męczy mnie,dobrze,że mam Nifuroksazdy to zaraz wezmę:tak:.Jakby która na zakupy się wybierała to ja poproszę masło,6 kajzerek i 25deko szynki(takie grubsze plasterki).;-):happy2:
A i marchewkę do rosołu:tak:.

Ostatnia edycja:
Ja też witam się z rana.
Dzisiaj już pewnie nie zajrzę, za pół godziny do fryzjera (jeszcze nigdy nie byłam o 9 rano u fryzjera:-D).No a później jakiś prysznic i szykowanie się.
Oczywiście, jeszcze trzeba pędzić do kwiaciarni po kartkę i kwiatki zamówić, że nie wspomnę że auto brudne i nie wiem czy zdążymy na myjnię pojechać :baffled:

Dobra, zmykam.
Miłego dzionka wszystkim życzę

Hej
I ja się witam :-)

inna Wyśmienitej zabawy :tak::-).

Marta Jednym słowem zrobiliście sobie koktajl wybuchowy .
:-) Ja właśnie na zakupy jakieś się wybieram :-) to mogę Ci kupić ;-), tylko nie wiem jak będzie z dostawą do Ciebie do domu :confused::-). Pocztą lotniczą, kurierem ??????:-).

Witam weekendowo :-D:-D:-D

Pogoda nam się popsuła więc chyba sobie spacerek dziś darujemy:confused:
Małżonek w pracy .....mnie dopadło z rana PPD a Amanda siedzi jeszcze grzecznie w łóżeczku :-):tak::tak:
Teście pojechali na wieś i wrócą dopiero za tydzień:laugh2::laugh2::laugh2:
jupi jupi jupi:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja też witam się z rana.
Dzisiaj już pewnie nie zajrzę, za pół godziny do fryzjera (jeszcze nigdy nie byłam o 9 rano u fryzjera:-D).No a później jakiś prysznic i szykowanie się.
Oczywiście, jeszcze trzeba pędzić do kwiaciarni po kartkę i kwiatki zamówić, że nie wspomnę że auto brudne i nie wiem czy zdążymy na myjnię pojechać :baffled:

Dobra, zmykam.
Miłego dzionka wszystkim życzę
Martyna udanego balowania:tak: Foteczki mile widziane :-D:-D:-D

Do góry