reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć.:-)
A my dziś byliśmy na zakupkach i w końcu kupiliśmy chłopakom sandałki. A ja sobie kupiłam rybaczki.:tak::-)
A teraz mam bliskie spotkanie z dechą.:dry: Ale przerwę sobie zrobiłam.:tak::-)
Połowę zapomniałam -z tego co pamiętam:

Iwona wielkie graatki dla Natalki. Zdolną masz tą córeczkę.:tak:

Bodzia super scrapiki.:tak:

Marta gratulacje czwóreczki z egzaminu.:tak:

Aluśka Amanda wcale nie wygląda na niedożywiną.:no: A "nabite" dzieci nie dość, że nie wyglądają fajnie (pozrynajmniej wg mnie), to jeszcze to niezdrowe.:no: A teściowej się nie daj.

Witam nową mamusię masz śliczne córeczki.:tak:

Inna życzę udanej imprezki jutro. Ja też oglądam Opole (w końcu chyba wypada... :dry:;-):rofl2:) ale rewelacji to tu nie widzę (nie słyszę).:no::sorry:

a ja cóż chyba wracam do żelazka.:-(
Może sie jeszcze pojawię, ale jakby co: życzę spokojnej nocki, i udanego, rodzinnego weekendu.:-)

ooo Asiulinko ja już myślałamże ty na żywca Opole oglądasz:tak: A ty dechę znów męczysz:rofl2:
Już kolacyjka gotowa. Jeszcze czereśnie mam na przekąskę:-p

Idę sobie kolację zaserwowac bo rarytasy od Martusi tylko podrażniły mi żołądczek:-p No i trzebaby się kąpnąc potem:confused::-D
Oj sikoreczko późno coś kolacyjkę jadasz ;-):-).

asiulinka To jednym słowem - zakupy udane :-)

Dobra, ja też już spadam, bo m. zaraz wparuje i do kompa się dorwie.

Pa. Miłej i spokojnej nocki :tak::-)

reklama
Dobra Lachoniaste,ja jeszcze tylko
22.gif
42.gif
a potem
51.gif
a na końcu
58.gif
.

Do góry