reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł:-)
Ja dziś już uskuteczniłam PPD;-)...jeszcze tylko obiad się dogotowuje.
Anula bardzo mi przykro z powodu mamy:-( trzymaj się.
Inna udanego weselicha;-):tak:...ja też nie lubię Blue Cafe:baffled:
Aluśka ty się pozbyłaś teściów,a do mnie przyjeżdżają dziś i zostają do poniedziałku:confused2:

Oj moja mama ma racje.Z dzieckiem i mezezm nie ma co planowac:rofl2::rofl2:
Jedyne co z moich palnow wyszlo to ranne zakupy i po poludniem wczesnym zakup M butow:baffled::baffled:A reszte planow diabli wzieli;-);-)Dziecko zasnelo o dziwnej godzinie, Maz wrocil z pracy nie o tej o ktorej mial...Ech...Ide za to zaraz chyba ksiazke poczytac..A jak Maly wstanie to go przegnam na podworze:rofl2:

Hej, to znow ja.:-)Uroczyscie oswiadczam zem posprzatala, nagotowala obiadu chyba na dwa dni<przepyszne leczo>, pospacerowala Stasia i pozakupowala. Uff.Stasiu spi, ja sie objadlam jak bak i nie moge sie ruszac, to troszku teraz pokomputeruje. A jak juz odzyskam zdolnosc samodzielnego poruszania sie to wezme dluuuuugi prysznic z duza iloscia wonnosci i peelingow i takich tam, bo chce sie czuc piekna i spelniona :-pjako matka i kobieta :-)

Cześc Lachonki:-)
Jakoś nie miałam dziś czasu co by napisac, ale widzę że mało się tu dziś działo. Właśnie mi tak ciśnienie podnieśli że szok. Kupiłam Adriankowi komplet soczków hugo z grą komputerową dla dzieci. Młody mnie tak prosił to mówie a co mi zależy. No i ja grę do instalowania a tu mi antywir wyje że wykryto trojana:szok::wściekła/y: Nosz kurrrrrrrrr taka promocja:confused: Dzieciom to można buble wcisakc:angry::angry::angry::angry: Wysmarowałam im maila. Ciekawam czy mi coś wogóle odpiszą:baffled: No i muszę teraz przeskanowac moje kochane pudełko, bo nie wiem czy co wlazło czy nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anula :-( Duża buźka dla Ciebie.

sikoreczka :szok: co za draństwo :crazy:.

A mnie dzisiaj dopadło to Wasze PPD i są jego skutki :wściekła/y:. Cosik mi w plecach strzeliło i zginać się za bardzo nie mogę :no:. Założyłam sobie plaster rozgrzewający i na szczęście jest lepiej.

reklama
Hejo
Dzien wcale nielepszy od nocy
Martyna udanej zabawy
Moja Mamusia ma podejrzenie o raka:-:)-:)-:)frown::sad::sad::sad::sad::frown:
Anula podejrzenie daje nadzieję...bądź dobrej myśli kochana ..

Oj moja mama ma racje.Z dzieckiem i mezezm nie ma co planowac:rofl2::rofl2:
Jedyne co z moich palnow wyszlo to ranne zakupy i po poludniem wczesnym zakup M butow:baffled::baffled:A reszte planow diabli wzieli;-);-)Dziecko zasnelo o dziwnej godzinie, Maz wrocil z pracy nie o tej o ktorej mial...Ech...Ide za to zaraz chyba ksiazke poczytac..A jak Maly wstanie to go przegnam na podworze:rofl2:
Kurde i moja mama mawia że z dzieckiem to nie da się nic zaplanować i jeszcze szukaj męża w.... ;-)

Hej, to znow ja.:-)Uroczyscie oswiadczam zem posprzatala, nagotowala obiadu chyba na dwa dni<przepyszne leczo>, pospacerowala Stasia i pozakupowala. Uff.Stasiu spi, ja sie objadlam jak bak i nie moge sie ruszac, to troszku teraz pokomputeruje. A jak juz odzyskam zdolnosc samodzielnego poruszania sie to wezme dluuuuugi prysznic z duza iloscia wonnosci i peelingow i takich tam, bo chce sie czuc piekna i spelniona :-pjako matka i kobieta :-)
Ochh Ty! Nawet do siorki nie miałaś czasu się odezwać....buuuu
Qurcze dol brzucha mnie boli:baffled:A mialam byc chlopcem........
Buuuuuuuuu
Dobrze że nie jesteś chłopem bo wtedy kto byłby dobrą duszyczką Domówek? :tak::tak:

Do góry