reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc Iwona

Załączniki

• dobranoc.gif
    dobranoc.gif
    38,2 KB · Wyświetleń: 52
sikoreczka :-) Ciągle chodzi mi po głowie ta piosenka :

"Znam malutką sambę sikoreczkę mambę
Buty jej spadają kiedy tańczy
Dała jej mamusia słodkiego cycusia
Żeby jej się śmiałą do chłopców gębusia

Na dachu i na drzewie
W chmurach czasem w niebie
Tylko samba liczy się
Z sambą można byle gdzie
Samba sikoreczka, samba sikoreczka ..." :-):-):-):-):-):-)
buhahahahahahahahaha!!!! Nie znam ci ja tej piosenki:-p
Martusia już idę zerknąc co mam nabyc;-)
Młode śpią w łóżeczkach, stare obiecywało upojną noc a śpi na kanapie, ech.......

No Martynko to pędź się lachonic;-) Ja w sierpniu idę na weselicho i to w dodatku na świadkową:baffled: Oczywiście brak pomysłu na strój:-p
Zakupiłam taki oto plecak Super Plecak Turystyczny..75-85l..Polecam! (377407231) - Aukcje internetowe Allegro mam tylko cichą nadzieję że kurier nie zapije:huh:
Jestem z powrotem, piękna, pachnąca, nabalsamowana, nakremowana, itd.
Plecaczek super :tak:
Tak mi się przypomniało jak dawno temu moja mama pakowała plecak (tylko kiedyś to trochę inne były;-)), brała mnie i mojego brata (ja miałam 2-3 latka, mój brat półtorej roku starszy), wsiadała w pociąg i frrruuuu do BIałegostoku w odwiedzinki do rodzinki :blink: Albo do Warszawy. Albo do Hajnówki. ;-)

Małż poszedł zasypiać Olinkę, ja jeszcze trochę posiedzę i też zmykam, coby na 9 do tego fryzjera wyrobić ;-).
Oglądam właśnie Festiwal Opolski 'Premiery' i jakoś tak nikt mnie nie zachwycił swoją piosenką :baffled: A tak w ogóle to z tych wszystkich artystów zapamiętałam tylko Leszcze. No i Kasię Cerekwicką bo akurat teraz wyje do księżyca ;-)

reklama
Martusia dziękuje za wyżerkę:tak:
Inna ja do tej pory kilka razy w roku kierunek Wawa do siorki jeżdziłam ale sama z Adim. No teraz troszkę ciężej będzie ale dam radę. Jak chcę dzieci dotlenic to mus przecierpiec:tak::-D

Do góry