reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i już chlać zaczynacie ??? ;-):-):-):-) No ładnie :-):-):-).
To ja się dołączam, bo mi 1000 post stuknął :-):-):-) kilka postów temu ;-):-).
A może jakąś wiśnióweczkę macie ??? :-):-):-)

reklama
No i już chlać zaczynacie ??? ;-):-):-):-) No ładnie :-):-):-).
To ja się dołączam, bo mi 1000 post stuknął :-):-):-) kilka postów temu ;-):-).
A może jakąś wiśnióweczkę macie ??? :-):-):-)

Prosze bardzo!

Załączniki

• ''''''''.jpg
    ''''''''.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 41
Doby wieczór. Ja dziś sama w domku to miałam czas,żeby was poczytać;-),ale gonicie strasznie.
Ogromne gratulacje dla Natalki!!!!!! Masz byc z kogo dumna! Zdolna córeczka! A jeśli chodzi o synia to chyba taki okres. Madzia też ostatnio tylko mama i mama. Kiedyś jak poszłam się kąpac to taką histerię tatusiowi odstawiła jakby co najmiej mnie tam wciągnąc wanna miała. Mam nadzieję że im to szybciutko minie:tak:
Dziękuję w imieniu Natalki:-).
Co do mojej młodszej pociechy mam nadzieję,że bedzie tak jak piszesz i ten okres szybko mu minie;-)

witam

wrzucam zdjątko moich księzniczek

Zobacz załącznik 81886
Witaj:-) Śliczniusie te twoje córeczki:tak:

Wczorajszy egzamin zaliczyłam :szok::tak::-Da na co to później,bo starosta jeszcze na maila nie podesłał:no:.
No super wielkie gratki:tak::tak::-)

Aluśka Amandzia jest cudna Stas się pisze jakby Julek się rozmyślił;-):tak::tak::tak::tak::tak:
To ja z moim Kubą jestem następna w kolejce;-):-p:laugh2:. Amanda cud miód dziewczynka:tak::-)

Jestem za:tak:
Witam, widze zejak zawsze watek tetni zyciem :-)
Ja dzis nie mam czasu bo dzis dzien Klaudusi ,ktora stara sie ciagle zwracac na siebie uwage.Plany sprzatania odeszly w dal wiec i ja wam nie pomoge ;-)
Tesciowa moja nie jest zla,raczej sie nie wtraca na szczescie i na rece malenstwa tez nie bierze bo mowi ze sie boi.I to sie chwali,To nie lalka czy misio do noszenia przytulania,nie daj ...calowania w usta na dodatek.O zgrozo odrazu podnosze alarm przy wszelkiej probie przez obcych.Ja sama nie caluje w usta.
Wynik meczu pozostawiam bez komentarza.....a malzon nawet na wlasnych nogach sie dobrze trzymal i grzecznie poszedl spac jak wrocil.No sprobowal by nie,bo jak [rzyszedl to zaczal cos szukac w lodowce to szybko go zawrocilam na ziemie jak powiedzialam mu ze : Co byles w barze i glodny przyszles! I chlop szybko poszedl spac.Wiem nie przyjemna jestem...ale co tam.;-)
Popieram dziecko to nie zabawka!! A mężowi nieźle dogadałaś;-):-p:laugh2:

Bodzia,żeby to z gardła wymaz pobierali to by było lux;-):tak::-D.umył zęby i wystarczy a tak,nogi wydepilowac(żeby gin się nie zgubił;-):rofl2:),wykąpac i jeszcze tyłkiem świecic:baffled:.
:laugh2::laugh2::laugh2: świetne:-D:-D

ja to aż przerażona jezdem że na dwa tygodnie wyjeżdżam:szok: Chyba będę kuzynkę na kolanach błagała co by mi dała raz dziennie do was zajrzec:-p
raz dziennie to i tak za mało przy waszym tempie:szok:

Zakupiłam taki oto plecak Super Plecak Turystyczny..75-85l..Polecam! (377407231) - Aukcje internetowe Allegro mam tylko cichą nadzieję że kurier nie zapije:huh:
Super plecak:tak:

Jest kto chętny co by mi dzieci oporządzic:confused:
Dawaj ich do mnie..moje szybko posnęły to mi się nudzi;-)
No nic idę zasypiac młode bo nikt ich dziś nie chce:baffled:
No qurcze spóźniłam się:zawstydzona/y:
Wiecie...nie będę się rozdrabiać jak zwykle...częstujcie się na mój 2222 post

porto a niżej winko musujące i winko nie musujące :-)
mogę i ja na poprawę nastroju:confused:;-)

bere017.gif
no to zdrówko ..Winka zapraszam porto już odleżane odpowiednio ...i tyle go że starczy ....
bere016.gif

Polewam i Tobie Iwona
bere018.gif

...mnie już starczy....dobranoc!!!!!

No własnie Meg :tak::-D:-D:rofl2:
No nic idę zasypiac młode bo nikt ich dziś nie chce:baffled:
Olo już pada ale Jula mogę podesłac;-):tak:.
Kasia Irlandka z tym deszczem to aktualne jeszcze,bo ciut za dużo u mnie i wiara na koncercie Skanera moknie:tak:.
Dzięki za gratki za zdany egzamin:tak:.W poniedziałek czeka mnie najgorszy z SZCZEGÓŁOWEJ UPRAWY ROŚLIN z całego roku,15 pytań.:szok:

megusek :-) dzięki za polanie :-)

agga143 :-) dzięki za wiśnióweczkę :-)

No to się opijem ;-):tak::-)

Marta to kciuki trzymać będę za pomyślnie zdany egzamin ;-).

reklama
sikoreczka :-) Ciągle chodzi mi po głowie ta piosenka :

"Znam malutką sambę sikoreczkę mambę
Buty jej spadają kiedy tańczy
Dała jej mamusia słodkiego cycusia
Żeby jej się śmiałą do chłopców gębusia

Na dachu i na drzewie
W chmurach czasem w niebie
Tylko samba liczy się
Z sambą można byle gdzie
Samba sikoreczka, samba sikoreczka ..."
:-):-):-):-):-):-)