reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To ja się znowu pochwalę,Jul waży 11,3kg:szok: - w aptece się ważyliśmy:tak:.
:-) Kawał chłopa :tak:;-):-).

U Nas też pogoda do d**y. Pada, a raczej mży. Nieprzyjemnie :no:.
Młoda zrobiła sobie popołudniową drzemkę, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić. Idę coś przekąsić, bom głodna się zrobiła :-p.

Witam popoludniowo. Potrzebuje odstresowywacza w trybie pilnym. Wkurzylam sie na maxa bo mi sie reklamowka z zakupami rozwalila. :wściekła/y:Nu ale jako ociotowany lachon jakos se poradzilam z rozwalona torba, wozkiem i spiacym w nim Stasiem. Dobrze ze nie zaczelo padac, bo juz od rana sie zbiera. Stasiu nadal spi, drugie pranko sie pierze, obiadu jeszcze niet, bo malz z pracy dopiero na 7 bedzie takze luuuuuzzzzz.
Bodzia...Ty juz wiesz co, no nie??Fajjjne, lubie te czarno biale foty...
Marta - gratuluje egzaminow. To Ty niezly kujon jestes. Az mi sie lezka w oku zakrecila jakem se przypomniala te stare studenckie czasy. ech..kiedy to bylo...
I apeluje do wszystkich lachonow ktorym sie pogoda popsula i pada deszcz - przeslijcie go na Kujawy, ok Inowroclawia bo wszystko schnie w chole....i bedzie w przyszlym roku chleb po 4 zeta.

Witajcie!

Kasia mam dla ciebie dobrą wiadomość: u nas wkońcu pada deszczyk!, i mam nadzieje że bedzie padać do jutra rana bo susza taka że niewiem:szok:, a potem znów niech będzie ładnie:tak:

No nic zmykam czytać co tu sie działo bo w tyle jestem:tak::-D

reklama
Bodzia rewelacyjne foteczki:-):-):-)
j
Aluśka Amandzia jest cudna Stas się pisze jakby Julek się rozmyślił;-):tak::tak::tak::tak::tak:
Anula Amanda dziękuję za komplementa:tak::tak:
podpisałam choć meczu nie oglądałam bo nie lubię:confused:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D No widzisz :-D:laugh2::-D:laugh2::-D. Piękne Nasze imię, nie ? :tak::-).
.
bardzo piękne he he:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
aluśka,Winka to razem świętujemy co;-):tak:?
Martuś duża imprezka się szykuję:tak::-):-) trza "procentów" na kupować:laugh2::laugh2::laugh2::-p
Aluśka Amanda cuuudna- Kuba jeszcze nie ma narzeczonej (chyba:confused: ) ale Twoja córa (wiem że już ręka jej zajęta) na pewno by mu się spodobała :-):tak::tak:A i wcale nie jest chudzinką - w sam raz! U nas sąsiad starszy od Kuby o 3 mieś waży 19 kg przy wzroście ok 90 cm!!! wcale nie wygląda na zdrowe dziecko
Meg dzięki za miłe słowa:tak::-):-)
To ja się znowu pochwalę,Jul waży 11,3kg:szok: - w aptece się ważyliśmy:tak:.
Bardzo ładnie Ci Julianek waży :tak::-):-):-)

Do góry